Животна прича Урсуле Корберо - јавност јој је уништила две везе

Г.С.
Животна прича Урсуле Корберо - јавност јој је уништила две везе

Урсула Корберо је позната шпанска глумица која је свјетску славу стекла појављивањем у популарној серији “La casa de papel”.

Рођена је 11. августа 1989. године у Барселони, гдје је и одрасла и завршила школовање. О својој породици нерадо говори, али познато је да је са старијом сестром Моником јако повезана.

Са шест година хтјела је да буде филмска глумица, па су јој прва ангажовања била за ТВ рекламе.

Након што је завршила своје студије, преселила се у Мадрид због снимања телевизијске серије “Фисица о Љуимица”.

Године 2002., Урсула Корберо је дебитовала као Мариа у ТВ серији “Mirall Trencat”. Тада званично почиње њена глумачка каријера.

Бројни агенти су препознали њен велики таленат који посједује, те је до 2010. године добила бројне улоге у шпанским серијама и филмовима.

Она је велика уметница која се одлично сналази и у породичним драмама, али се опробала и у хорор филмовима.

Међутим, Урсула је свој глумачки таленат најбоље показала у комичним сценама, те је због тога добила титулу најбоље комичарке Шпаније.

Велики притисак јавности

Њена популарност у Шпанији је била огромна, међутим, не надајући се, Урсула је 2017. године стекла свjетску славу појављивањем у популарној серији “La casa de pepel” као Токио. Након споменуте улоге, Урсулина каријера је кренула узлазном путањом, те је добила понуде за бројне филмове и серије.

Управо због тога, свјетски медији су се почели да се занимају за њен лик и дјело. Иако је свој приватни живот вјешто скривала, те није радо говорила о њему, због свјетске славе бројни детаљи из њеног живота су постали јавни.

Године 2008., Урсула је ступила у емотивну везу с познатим шпанским глумцем Исраелом Родригезом.

Њихова веза је трајала две године, након чега су се и разишли. Не чекајући дуго, Урсула је 2011. године ушла у везу с тенисером Фелисианом Лопезом. Тада су обоје били велике звезде у Шпанији, па су медији до најситнијег детаља испратили њихову везу.

Због великог притиска, пар је завршио свој однос послије само пет мјесеци.

Након свих ових дешавања, Урсула је одлучила да се повуче из медија, те је свој приватни живот држала даље од очију јавности. Међутим, почетком 2013. године, виђена је с глумцем и моделом Андресом Веленкосом. Андрес и Урсула почели су везу недуго након што се он развео од Кајли Миногуе, у октобру 2013.

Шушкало се о њиховом односу, међутим, ниједно од њих двоје није потврдило те наводе. Касније, своју љубав нису крили, те је она трајала скоро три године.

Бројни фанови су сматрали да ће та љубав трајати вјечно, а очекивао се звук и црквених звона.

Из јавности непознатих разлога Урсула и Андрес су своју љубавну причу завршили потпуно изненада. Нису се оглашавали тим поводом, а њени бројни фанови сматрају да је Урсула крајем њихове везе упознала Чину, свог будућег дечка, те је схватила да њихова љубавна прича мора да се заврши.

Данас је заљубљена више него икад

Тако је Урсула од 2016. године у вези са славним аргентинским глумцем Чином Дарином. Упознали су се на снимању ТВ серије “Ла ембајада”. Чино Дарин је син познатог аргентинског глумца и писца Рикарда Дарина. Дарин никада није крио своја осјећања према Урсули, а недавно је говорио о њој.

“Урсула има невјероватну енергију, посебно је јака када треба да се суочи с проблематичним ситуацијама. Она има ту унутрашњу ватру, искру која може све. Свима подиже расположење. То је један од њених блиставих аспеката. А ту је и њена свестраност као глумице и њена професионалност. Она је дивна жена”, рекао тада Чино. Упркос претрпаном распореду, Урсула и Чино налазе вријеме за своју љубав. То је један од разлога зашто пар има тако здрав однос.

“Разумијемо се погледом. То се догађа кад неког полако упознајете, а и добро се слажете. Ми смо пријатељи, уживамо да радимо ствари заједно. Шта год радимо заједно, уживамо у томе”, додао је Чино.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана