Životna priča Ursule Korbero - javnost joj je uništila dve veze

G.S.
Životna priča Ursule Korbero - javnost joj je uništila dve veze

Ursula Korbero je poznata španska glumica koja je svjetsku slavu stekla pojavljivanjem u popularnoj seriji “La casa de papel”.

Rođena je 11. avgusta 1989. godine u Barseloni, gdje je i odrasla i završila školovanje. O svojoj porodici nerado govori, ali poznato je da je sa starijom sestrom Monikom jako povezana.

Sa šest godina htjela je da bude filmska glumica, pa su joj prva angažovanja bila za TV reklame.

Nakon što je završila svoje studije, preselila se u Madrid zbog snimanja televizijske serije “Fisica o Ljuimica”.

Godine 2002., Ursula Korbero je debitovala kao Maria u TV seriji “Mirall Trencat”. Tada zvanično počinje njena glumačka karijera.

Brojni agenti su prepoznali njen veliki talenat koji posjeduje, te je do 2010. godine dobila brojne uloge u španskim serijama i filmovima.

Ona je velika umetnica koja se odlično snalazi i u porodičnim dramama, ali se oprobala i u horor filmovima.

Međutim, Ursula je svoj glumački talenat najbolje pokazala u komičnim scenama, te je zbog toga dobila titulu najbolje komičarke Španije.

Veliki pritisak javnosti

Njena popularnost u Španiji je bila ogromna, međutim, ne nadajući se, Ursula je 2017. godine stekla svjetsku slavu pojavljivanjem u popularnoj seriji “La casa de pepel” kao Tokio. Nakon spomenute uloge, Ursulina karijera je krenula uzlaznom putanjom, te je dobila ponude za brojne filmove i serije.

Upravo zbog toga, svjetski mediji su se počeli da se zanimaju za njen lik i djelo. Iako je svoj privatni život vješto skrivala, te nije rado govorila o njemu, zbog svjetske slave brojni detalji iz njenog života su postali javni.

Godine 2008., Ursula je stupila u emotivnu vezu s poznatim španskim glumcem Israelom Rodrigezom.

Njihova veza je trajala dve godine, nakon čega su se i razišli. Ne čekajući dugo, Ursula je 2011. godine ušla u vezu s teniserom Felisianom Lopezom. Tada su oboje bili velike zvezde u Španiji, pa su mediji do najsitnijeg detalja ispratili njihovu vezu.

Zbog velikog pritiska, par je završio svoj odnos poslije samo pet mjeseci.

Nakon svih ovih dešavanja, Ursula je odlučila da se povuče iz medija, te je svoj privatni život držala dalje od očiju javnosti. Međutim, početkom 2013. godine, viđena je s glumcem i modelom Andresom Velenkosom. Andres i Ursula počeli su vezu nedugo nakon što se on razveo od Kajli Minogue, u oktobru 2013.

Šuškalo se o njihovom odnosu, međutim, nijedno od njih dvoje nije potvrdilo te navode. Kasnije, svoju ljubav nisu krili, te je ona trajala skoro tri godine.

Brojni fanovi su smatrali da će ta ljubav trajati vječno, a očekivao se zvuk i crkvenih zvona.

Iz javnosti nepoznatih razloga Ursula i Andres su svoju ljubavnu priču završili potpuno iznenada. Nisu se oglašavali tim povodom, a njeni brojni fanovi smatraju da je Ursula krajem njihove veze upoznala Činu, svog budućeg dečka, te je shvatila da njihova ljubavna priča mora da se završi.

Danas je zaljubljena više nego ikad

Tako je Ursula od 2016. godine u vezi sa slavnim argentinskim glumcem Činom Darinom. Upoznali su se na snimanju TV serije “La embajada”. Čino Darin je sin poznatog argentinskog glumca i pisca Rikarda Darina. Darin nikada nije krio svoja osjećanja prema Ursuli, a nedavno je govorio o njoj.

“Ursula ima nevjerovatnu energiju, posebno je jaka kada treba da se suoči s problematičnim situacijama. Ona ima tu unutrašnju vatru, iskru koja može sve. Svima podiže raspoloženje. To je jedan od njenih blistavih aspekata. A tu je i njena svestranost kao glumice i njena profesionalnost. Ona je divna žena”, rekao tada Čino. Uprkos pretrpanom rasporedu, Ursula i Čino nalaze vrijeme za svoju ljubav. To je jedan od razloga zašto par ima tako zdrav odnos.

“Razumijemo se pogledom. To se događa kad nekog polako upoznajete, a i dobro se slažete. Mi smo prijatelji, uživamo da radimo stvari zajedno. Šta god radimo zajedno, uživamo u tome”, dodao je Čino.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana