Жене откривају какав је за њих савршен мушкарац

Г.С.
Жене откривају какав је за њих савршен мушкарац

Шта жене или мушкарци желе, питање је које ће док је свијета мучити и једне и друге.

Наравно, сви смо другачији па самим тим тражимо и другачије карактеристике у партнерима, али друштвене мреже могу да припомогну у потрази за неким универзалнијим квалитетима које већина цијени.

Тако се на "Qуори" могу пронаћи бројне расправе о томе како изгледа идеалан мушкарац, а у којима су кориснице покушале да описшу шта траже при одабиру партнера.

Ово су њихови коментари:

"Савршен мушкарац не произлази из друштвено одређених стандарда љепоте. Савршени мушкарац је, по мени, неко ко чини свијет и људе око себе бољима. То је брижна особа с предивном душом, угодним карактером, али која у исто вријеме има унутрашњу снагу. Савршен мушкарац се не брине о томе да ли је или није савршен... Особа која може да се насмије на свој рачун и шири љубав и позитивну енергију".

"Савршен мушкарац је мушкарац који није превише везан за жену. Упознала сам превише таквих мушкараца, иако сам увек прије мислила да су жене те које се превише вежу. Мушкарац који зна шта жели, има неко знање о томе шта се тренутно догађа у свијету и одличан смисао за хумор".

"Идеалан мушкарац је неко ко зна да дјела имају посљедице. Особа која је тога свјесна све у животу схвата озбиљније па тако и везу, брак, породицу..."

"Најважније је да је њежан. Затим да добро изгледа, висок и таман... Да пази на своје здравље, односно на истраху и редовно вјежба. Да има добар посао и да је ситуиран. Да зна да слуша и помаже кад треба."

"Да је искрен и да међу нама постоји права, снажна љубав. Новац уопште није важан."

"Три карактеристике које су ми битне су смисао за хумор, интелигенција и да држи до себе."

"Важно је да је искрен и вјеран, да ме не лаже. Да има смисла за хумор и да је разигран. Да је либералних увјерења и да воли животиње."

"Мора да буде згодан, романтичан, вјеран. Мора да ме разумије и воли."

"Ведар, стрпљив и да ме мотивше у животу. Саосјећајан, искрен и одан те помало знатижељан."

"Љубазан, понизан, забаван, пажљив и великодушан."

"Мој савршен мушкарац је неко ко није савршен. Особа која схвата да емоција не треба да се плаши и да проблеме и недостатке не треба да потискује и игнорише. Важно је да је добар у комуникацији и да се не плаши да се расправљао стварима које су можда неугодне и 'тешке.'"

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана