Žene otkrivaju kakav je za njih savršen muškarac

G.S.
Žene otkrivaju kakav je za njih savršen muškarac

Šta žene ili muškarci žele, pitanje je koje će dok je svijeta mučiti i jedne i druge.

Naravno, svi smo drugačiji pa samim tim tražimo i drugačije karakteristike u partnerima, ali društvene mreže mogu da pripomognu u potrazi za nekim univerzalnijim kvalitetima koje većina cijeni.

Tako se na "Quori" mogu pronaći brojne rasprave o tome kako izgleda idealan muškarac, a u kojima su korisnice pokušale da opisšu šta traže pri odabiru partnera.

Ovo su njihovi komentari:

"Savršen muškarac ne proizlazi iz društveno određenih standarda ljepote. Savršeni muškarac je, po meni, neko ko čini svijet i ljude oko sebe boljima. To je brižna osoba s predivnom dušom, ugodnim karakterom, ali koja u isto vrijeme ima unutrašnju snagu. Savršen muškarac se ne brine o tome da li je ili nije savršen... Osoba koja može da se nasmije na svoj račun i širi ljubav i pozitivnu energiju".

"Savršen muškarac je muškarac koji nije previše vezan za ženu. Upoznala sam previše takvih muškaraca, iako sam uvek prije mislila da su žene te koje se previše vežu. Muškarac koji zna šta želi, ima neko znanje o tome šta se trenutno događa u svijetu i odličan smisao za humor".

"Idealan muškarac je neko ko zna da djela imaju posljedice. Osoba koja je toga svjesna sve u životu shvata ozbiljnije pa tako i vezu, brak, porodicu..."

"Najvažnije je da je nježan. Zatim da dobro izgleda, visok i taman... Da pazi na svoje zdravlje, odnosno na istrahu i redovno vježba. Da ima dobar posao i da je situiran. Da zna da sluša i pomaže kad treba."

"Da je iskren i da među nama postoji prava, snažna ljubav. Novac uopšte nije važan."

"Tri karakteristike koje su mi bitne su smisao za humor, inteligencija i da drži do sebe."

"Važno je da je iskren i vjeran, da me ne laže. Da ima smisla za humor i da je razigran. Da je liberalnih uvjerenja i da voli životinje."

"Mora da bude zgodan, romantičan, vjeran. Mora da me razumije i voli."

"Vedar, strpljiv i da me motivše u životu. Saosjećajan, iskren i odan te pomalo znatiželjan."

"Ljubazan, ponizan, zabavan, pažljiv i velikodušan."

"Moj savršen muškarac je neko ko nije savršen. Osoba koja shvata da emocija ne treba da se plaši i da probleme i nedostatke ne treba da potiskuje i ignoriše. Važno je da je dobar u komunikaciji i da se ne plaši da se raspravljao stvarima koje su možda neugodne i 'teške.'"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana