Зарадио титулу "најсекси декица" и чека дијете са упола млађом дјевојком

ГС
Зарадио титулу "најсекси декица" и чека дијете са упола млађом дјевојком

Италијански милионер и плејбој Ђанлука Ваки (52) објавио је да чека дијете са својом више него упола млађом изабраницом Шерон Фонсеком (25).

 

"Кад год сам размишљао о потенцијалној мајци за свог сина, та је жена увијек имала Шеронине карактеристике. Срећан сам што вам могу да кажем да Шерон и ја чекамо бебу, а она ће бити тачно онаква мајка какву сам увијек желио за своје дијете", рекао је у видеу који је објавио на Инстаграму.

Овај милионер зарадио је на Инстаграму титулу "најсекси декица на свијету", а на овој друштвеној мрежи прати га 15 милиона људи. Према писању Даилy Маила, његово богатство се процењује на око 300 милиона долара.

Са Шерон је у вези 2017. године, а из прошле везе већ има черку Ђинерву Мавилу рођену 2002. године.

Овај милионер на тијелу има велики број тетоважа, а чак је на леђима истетовирао самог себе. Фотографише се углавном у купаћим гаћама или кратким панталонама на јахтама, поред базена и слично.

Пре двије године Ваки се нашао у проблемима јер му је банка запленила јахте и некретнине, као и дионице голф клуба због дуга од 10,5 милиона евра.

Ваки је тај дуг назвао "малим и неважним".

Његова породица је власник фармацеутске компаније, а он је наследио богатство. Често наступа и као ди-џеј. Породичним бизнисом почео је да се бави у 25. години након што је завршио студије економије. Заједно са својим рођаком, реконструисао је једну стару породичну компанију и потпуно преокренуо њено пословање. Са 29 година одлучио је да постане акционар, па је тако куповао и продавао компаније различитих сектора, а како каже био је присутан у 12 различитих делатности у исто време.

Његов профил на инстаграму можете да погледате овдје

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана