Zaradio titulu "najseksi dekica" i čeka dijete sa upola mlađom djevojkom

GS
Zaradio titulu "najseksi dekica" i čeka dijete sa upola mlađom djevojkom

Italijanski milioner i plejboj Đanluka Vaki (52) objavio je da čeka dijete sa svojom više nego upola mlađom izabranicom Šeron Fonsekom (25).

 

"Kad god sam razmišljao o potencijalnoj majci za svog sina, ta je žena uvijek imala Šeronine karakteristike. Srećan sam što vam mogu da kažem da Šeron i ja čekamo bebu, a ona će biti tačno onakva majka kakvu sam uvijek želio za svoje dijete", rekao je u videu koji je objavio na Instagramu.

Ovaj milioner zaradio je na Instagramu titulu "najseksi dekica na svijetu", a na ovoj društvenoj mreži prati ga 15 miliona ljudi. Prema pisanju Daily Maila, njegovo bogatstvo se procenjuje na oko 300 miliona dolara.

Sa Šeron je u vezi 2017. godine, a iz prošle veze već ima čerku Đinervu Mavilu rođenu 2002. godine.

Ovaj milioner na tijelu ima veliki broj tetovaža, a čak je na leđima istetovirao samog sebe. Fotografiše se uglavnom u kupaćim gaćama ili kratkim pantalonama na jahtama, pored bazena i slično.

Pre dvije godine Vaki se našao u problemima jer mu je banka zaplenila jahte i nekretnine, kao i dionice golf kluba zbog duga od 10,5 miliona evra.

Vaki je taj dug nazvao "malim i nevažnim".

Njegova porodica je vlasnik farmaceutske kompanije, a on je nasledio bogatstvo. Često nastupa i kao di-džej. Porodičnim biznisom počeo je da se bavi u 25. godini nakon što je završio studije ekonomije. Zajedno sa svojim rođakom, rekonstruisao je jednu staru porodičnu kompaniju i potpuno preokrenuo njeno poslovanje. Sa 29 godina odlučio je da postane akcionar, pa je tako kupovao i prodavao kompanije različitih sektora, a kako kaže bio je prisutan u 12 različitih delatnosti u isto vreme.

Njegov profil na instagramu možete da pogledate ovdje

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana