Војвоткиња од Кембриџа на факултету била позната по ласкавом надимку

Agencije
Војвоткиња од Кембриџа на факултету била позната по ласкавом надимку

За Кејт Мидлтон кажу да је остварила сан бројних дјевојака и удала се за принца. Прва обична смртница која се удала у краљевску породицу принца је освојила на факултету, гдје је одмах постала популарна.

На факултету "Свети Ендру", који су обоје похађали, Кејт је посјећивала прве забаве и одмах зарадила надимак. Због физичког изгледа одмах су је прозвали Прелијепа Кејт и по том су је надимку сви знали до краја факултета.

- Била је висока, витка, густе тамне косе. Управо је дошла са љетовања па је била и препланула, зелених очију. Најљепша на факултету. Одмах су почели да је зову Прелијепа Кејт - кажу они који су студирали са принцем и војвоткињом.

Вилијам и Кејт прво су били пријатељи, а хемија је прорадила након што ју је он видио на модној ревији, на којој је носила потпуно провидну хаљину, испод које јој се видио доњи веш.

Кејт слови и за краљицу елеганције и гдје год да се појави плијени својим префињеним изгледом. Она је витка и увијек дотјерана, а послије сва три порођаја врло брзо се вратила у форму и скинула вишак килограма.

Војвоткиња од Кембриџа пази и на породичне односе, па се труди да помогне принцу Харију и Меган Маркл, пошто је објављен експлозивни интервју у којем су краљевски супружници открили да се не носе лако са блицевима, папарацима и славом.

Кејт је наводно жао Меган, која је признала да није добро у интервјуу Тому Бредбију на ИТВ-у.

Кејт жели да поправи породичне односе, али далеко од очију јавности.

- Неслужбено говорећи, рекли су ми да се Кејт јако труди да окупи породицу, да их поново зближи и помогне Меган. Нико од њих не жели да изневјери краљицу па Кејт то ради далеко од очију јавности. Рекли су ми да се јавила Меган и да су неколико пута причале телефоном - рекао је у разговору за "Дејли мејл" аутор и бивши дописник за краљевску породицу Фил Дампијер.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана