Vojvotkinja od Kembridža na fakultetu bila poznata po laskavom nadimku

Agencije
Vojvotkinja od Kembridža na fakultetu bila poznata po laskavom nadimku

Za Kejt Midlton kažu da je ostvarila san brojnih djevojaka i udala se za princa. Prva obična smrtnica koja se udala u kraljevsku porodicu princa je osvojila na fakultetu, gdje je odmah postala popularna.

Na fakultetu "Sveti Endru", koji su oboje pohađali, Kejt je posjećivala prve zabave i odmah zaradila nadimak. Zbog fizičkog izgleda odmah su je prozvali Prelijepa Kejt i po tom su je nadimku svi znali do kraja fakulteta.

- Bila je visoka, vitka, guste tamne kose. Upravo je došla sa ljetovanja pa je bila i preplanula, zelenih očiju. Najljepša na fakultetu. Odmah su počeli da je zovu Prelijepa Kejt - kažu oni koji su studirali sa princem i vojvotkinjom.

Vilijam i Kejt prvo su bili prijatelji, a hemija je proradila nakon što ju je on vidio na modnoj reviji, na kojoj je nosila potpuno providnu haljinu, ispod koje joj se vidio donji veš.

Kejt slovi i za kraljicu elegancije i gdje god da se pojavi plijeni svojim prefinjenim izgledom. Ona je vitka i uvijek dotjerana, a poslije sva tri porođaja vrlo brzo se vratila u formu i skinula višak kilograma.

Vojvotkinja od Kembridža pazi i na porodične odnose, pa se trudi da pomogne princu Hariju i Megan Markl, pošto je objavljen eksplozivni intervju u kojem su kraljevski supružnici otkrili da se ne nose lako sa blicevima, paparacima i slavom.

Kejt je navodno žao Megan, koja je priznala da nije dobro u intervjuu Tomu Bredbiju na ITV-u.

Kejt želi da popravi porodične odnose, ali daleko od očiju javnosti.

- Neslužbeno govoreći, rekli su mi da se Kejt jako trudi da okupi porodicu, da ih ponovo zbliži i pomogne Megan. Niko od njih ne želi da iznevjeri kraljicu pa Kejt to radi daleko od očiju javnosti. Rekli su mi da se javila Megan i da su nekoliko puta pričale telefonom - rekao je u razgovoru za "Dejli mejl" autor i bivši dopisnik za kraljevsku porodicu Fil Dampijer.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana