Тврди да је вампир стар 600 година: Пије људску крв, избјегава свјетлост и ради од 9 до 17

Г.С.
Foto: илустрација

Лилит Вампир (27) из Лондона тврди да је вампир стар 600 година, те да избјегава сунчеву светлос и пије крв.

Због необичног начина живота скупила је више од 150.000 пратилаца на Инстаграму. Иако има сасвим обичан посао, Лилит се посветила томе да живи “вампирским” животом, односно придржава се одређених правила понашања, те избјегава директно сунце и сунчеву свјетлост и тврди да највише енергије има током ноћи. Њена очараност вампирима започела је још док је била дјевојчица, па је почела да гледа филмове и чита књиге о вампирима.

“Прво сам упознала овакав живот када сам погледала Дракулу и тада су ме очарала ова мистична бића. Вољела сам све што је било повезано с вампирима, а то ми је помогла да пронађем и друге људе попут себе.. Најбоље се осјећам у сумрак”, испричала је она, B92 преноси писање ladibible.com.

Вјерује да је вампир постала с 18 година, али тада то још није у потпуности знала. Сада је схватила свој “стварни” живот и почела у складу с њим и да се понаша. Она не изгледа само као вампир из разних књига и филмова, већ је признала да пије људску крв. Открива како крв добије од особе која размишља исто као и она те да та особа никада није у опасности као у филмовима.

“Први пут сам људску крв пробала из знатижеље. Имала је укус гвожђа, попут бакра. Али укус је различит код сваког. Направимо рез на неприметном дијелу тијела и отуда добијамо крв. То су углавном моји пријатељи или људи које сам упознала кроз свој животни стил. Не треба ми велика количина крви, све је заправо у самом чину, врло је интимно”, наводи Лилит.

Ова дјевојка вјерује да заправо има 600 година, а тврди и да осјећа велику повезаност с прошлошћу.

“Понекад се осјећам прастаро. Увијек ме је занимала историја и пуно се промијенило од тада, али пређашњи свијет ми је познат, као да сам живела у њему”, објаснила је те открила да у свом животном стилу истински ужива.

Највише јој се свиђа осећај слободе и моћи, али и дружења с “другим вампирима”. За њу је овај живот кључ за лично напредовање, али и за схватање људске врсте и живота.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана