Tvrdi da je vampir star 600 godina: Pije ljudsku krv, izbjegava svjetlost i radi od 9 do 17

G.S.
Foto: ilustracija

Lilit Vampir (27) iz Londona tvrdi da je vampir star 600 godina, te da izbjegava sunčevu svetlos i pije krv.

Zbog neobičnog načina života skupila je više od 150.000 pratilaca na Instagramu. Iako ima sasvim običan posao, Lilit se posvetila tome da živi “vampirskim” životom, odnosno pridržava se određenih pravila ponašanja, te izbjegava direktno sunce i sunčevu svjetlost i tvrdi da najviše energije ima tokom noći. Njena očaranost vampirima započela je još dok je bila djevojčica, pa je počela da gleda filmove i čita knjige o vampirima.

“Prvo sam upoznala ovakav život kada sam pogledala Drakulu i tada su me očarala ova mistična bića. Voljela sam sve što je bilo povezano s vampirima, a to mi je pomogla da pronađem i druge ljude poput sebe.. Najbolje se osjećam u sumrak”, ispričala je ona, B92 prenosi pisanje ladibible.com.

Vjeruje da je vampir postala s 18 godina, ali tada to još nije u potpunosti znala. Sada je shvatila svoj “stvarni” život i počela u skladu s njim i da se ponaša. Ona ne izgleda samo kao vampir iz raznih knjiga i filmova, već je priznala da pije ljudsku krv. Otkriva kako krv dobije od osobe koja razmišlja isto kao i ona te da ta osoba nikada nije u opasnosti kao u filmovima.

“Prvi put sam ljudsku krv probala iz znatiželje. Imala je ukus gvožđa, poput bakra. Ali ukus je različit kod svakog. Napravimo rez na neprimetnom dijelu tijela i otuda dobijamo krv. To su uglavnom moji prijatelji ili ljudi koje sam upoznala kroz svoj životni stil. Ne treba mi velika količina krvi, sve je zapravo u samom činu, vrlo je intimno”, navodi Lilit.

Ova djevojka vjeruje da zapravo ima 600 godina, a tvrdi i da osjeća veliku povezanost s prošlošću.

“Ponekad se osjećam prastaro. Uvijek me je zanimala istorija i puno se promijenilo od tada, ali pređašnji svijet mi je poznat, kao da sam živela u njemu”, objasnila je te otkrila da u svom životnom stilu istinski uživa.

Najviše joj se sviđa osećaj slobode i moći, ali i druženja s “drugim vampirima”. Za nju je ovaj život ključ za lično napredovanje, ali i za shvatanje ljudske vrste i života.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana