Трчи, Томе, трчи: Због овога је Хенкс највећа фаца у Холивуду

Агенције
Трчи, Томе, трчи: Због овога је Хенкс највећа фаца у Холивуду

Поред невjероватног талента, глумац и оскаровац Том Хенкс одушевљава и својом приземношћу и смислом за хумор.

Не можемо још увијек да заборавимо тренутак када је почетком ове године овај глумац направио селфи на туђем телефону. Власница телефона пронашла је фотографију слиједећег дана међу сачуваним сликама и подијелила је на друштвеној мрежи Твитер. Али ово није једини тренутак у ком нас је Том Хенкс одушевио.

Наиме, глумац, који је објавио да су он и супруга Рита Вилсон заражени коронавирусом, једног дана примјетио групу дјевојчица извиђачица које продају кекс, и не само да је купио четири кутије од њих, већ је дао и малу донацију за њихову групу. Задржао се мало и фотографисао се са свима који су купили кекс од ових извиђачица. Претпостављамо да су имале одличан пазар тог дана.

Вјероватно нисте знали да је Хенкс познат по својим духовитим “изгубљено-нађено” објавама на свом налогу на Твитеру. Тако стално поставља фотографије са изгубљеним рукавицама, капама, чарапама, а све то употпуни духовитим описом.

Међутим такође му није страно и да пронађе туђе личне докумете. Прије неколико година је пронашао документ студенткиње Лорен, и након неколико сати јој је исти документ враћен са посебном поруком. Обожаватељи на Твитеру рекли су да ће радо да изгубе своје ствари само да би их Том Хенкс пронашао.

Дан вјенчања је вјероватно један од најбитнијих тренутака у животу, прелијепо славље којим се обиљежава љубав између двије особе - и Тома Хенкса. Глумац је ходајући Централ парком налетио на тек вјенчани пар, који је изабрао да у парку фотографише тренутке након церемоније, и одлучио да им честита. Тек вјенчани пар је био у шоку те су позвали глумца да се са њима фотографише, а он је то радо прихватио.

Хенкс је недавно показао и да је велики љубитељ куцаћих машина са невјероватном колекцијом. Како је открио свијету своју опсесију, порасла је продаја ових старомодних машина. Једном приликом му је чак неко послао машину са молбом да се глумац појави у једној радио емисији. Хенкс је великодушном човјеку написао писмо, и то искуцано баш на том поклону.

Чак је и развио посебну апликацију која пружа стару естетику и препознатљив звук док куцате поруку у дигиталном добу.

А како живот има настран смисао за хумор показује и чињеница да је машина без које Хенкс не иде нигдје модела ЛЦ Смит Корона.

Вијест да су Том Хенкс и његова супруга, глумица Рита Вилсон, позитивни на корона вирус одјекнула је у свим свјетским медијима. Фанови и колеге из читавог свијета почели су да му шаљу поруке подршке, а такође се јавио и син глумачког пара, Чет Хенкс, који је подијелио са јавности да, иако су његови родитељи позитивни на вирус, осјећају се добро, не паниче и придржавају се смјерница њекара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана