Trči, Tome, trči: Zbog ovoga je Henks najveća faca u Holivudu

Agencije
Trči, Tome, trči: Zbog ovoga je Henks najveća faca u Holivudu

Pored nevjerovatnog talenta, glumac i oskarovac Tom Henks oduševljava i svojom prizemnošću i smislom za humor.

Ne možemo još uvijek da zaboravimo trenutak kada je početkom ove godine ovaj glumac napravio selfi na tuđem telefonu. Vlasnica telefona pronašla je fotografiju slijedećeg dana među sačuvanim slikama i podijelila je na društvenoj mreži Tviter. Ali ovo nije jedini trenutak u kom nas je Tom Henks oduševio.

Naime, glumac, koji je objavio da su on i supruga Rita Vilson zaraženi koronavirusom, jednog dana primjetio grupu djevojčica izviđačica koje prodaju keks, i ne samo da je kupio četiri kutije od njih, već je dao i malu donaciju za njihovu grupu. Zadržao se malo i fotografisao se sa svima koji su kupili keks od ovih izviđačica. Pretpostavljamo da su imale odličan pazar tog dana.

Vjerovatno niste znali da je Henks poznat po svojim duhovitim “izgubljeno-nađeno” objavama na svom nalogu na Tviteru. Tako stalno postavlja fotografije sa izgubljenim rukavicama, kapama, čarapama, a sve to upotpuni duhovitim opisom.

Međutim takođe mu nije strano i da pronađe tuđe lične dokumete. Prije nekoliko godina je pronašao dokument studentkinje Loren, i nakon nekoliko sati joj je isti dokument vraćen sa posebnom porukom. Obožavatelji na Tviteru rekli su da će rado da izgube svoje stvari samo da bi ih Tom Henks pronašao.

Dan vjenčanja je vjerovatno jedan od najbitnijih trenutaka u životu, prelijepo slavlje kojim se obilježava ljubav između dvije osobe - i Toma Henksa. Glumac je hodajući Central parkom naletio na tek vjenčani par, koji je izabrao da u parku fotografiše trenutke nakon ceremonije, i odlučio da im čestita. Tek vjenčani par je bio u šoku te su pozvali glumca da se sa njima fotografiše, a on je to rado prihvatio.

Henks je nedavno pokazao i da je veliki ljubitelj kucaćih mašina sa nevjerovatnom kolekcijom. Kako je otkrio svijetu svoju opsesiju, porasla je prodaja ovih staromodnih mašina. Jednom prilikom mu je čak neko poslao mašinu sa molbom da se glumac pojavi u jednoj radio emisiji. Henks je velikodušnom čovjeku napisao pismo, i to iskucano baš na tom poklonu.

Čak je i razvio posebnu aplikaciju koja pruža staru estetiku i prepoznatljiv zvuk dok kucate poruku u digitalnom dobu.

A kako život ima nastran smisao za humor pokazuje i činjenica da je mašina bez koje Henks ne ide nigdje modela LC Smit Korona.

Vijest da su Tom Henks i njegova supruga, glumica Rita Vilson, pozitivni na korona virus odjeknula je u svim svjetskim medijima. Fanovi i kolege iz čitavog svijeta počeli su da mu šalju poruke podrške, a takođe se javio i sin glumačkog para, Čet Henks, koji je podijelio sa javnosti da, iako su njegovi roditelji pozitivni na virus, osjećaju se dobro, ne paniče i pridržavaju se smjernica njekara.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana