Тајне, подземне сексуалне забаве постале популарне усред пандемије

Б92
Foto: Depositphotos

Изгледа да пандемија ни на који начин није спријечила неке инвентивне - и срећне - људе да уживају у животу, мада са подоста ризика.

Доста колективних догађаја широм САД-а једноставно је пресељено у подземне просторе откако је нова инфекција почетком ове године захватила свијет, преноси ТМЗ.

Међу њима су и сексуалне забаве, а сваки потенцијални полазник прво мора да ступи у контакт са правим сексуалним радником, који својим клијентима од највећег повјерења уручује позивницу за забаву. Према наведеном извору, такви догађаји - на којима се корона виртуелно шири - трају од избијања пандемије у марту, али су због све већег броја случајева постали тајанственији.

Алис Литл (Малена), сексуална радница из Неваде, каже да особа за контакт може затражити неке препоруке - "не попут оних на разговору за посао", преноси ТМЗ, али испитивање има за циљ да идентификује тајне агенте који хоће да се ушуњају на забаву.

Чини се да спровођење закона много више брине организаторе и учеснике од здравствених проблема.

Супротно томе, каже Алис, догађаји такве врсте прије ковида обично би били организовани у јавним кућама, гдје је било неопхдно медицинско тестирање свих оних који су укључени.

Једном кад прође провјеру, сексуални радник га наводно прати у такозвано краљевство - у било шта, од стриптиз клуба до приватног имања, или чак до скровишта дубоко под земљом.

Ако имају среће, забава ће се одвијати како је планирано. Ако не, партиманијаке ће дословно спуштених панталона ухватити полиција, која прати такве догађаје, нарочито послије уништене свингерске забаве у Њујорку, у којој је ухапшено 158 страствених "заљубљеника у задовољство".

Број умрлих од нове болести коронавируса у Сједињеним Америчким Државама у међувремену је оборио рекорд, прелазећи у просјеку 3.000 мтрвих дневно, рекли су званичници, а цитирао Њујорк Тајмс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана