Tajne, podzemne seksualne zabave postale popularne usred pandemije

B92
Foto: Depositphotos

Izgleda da pandemija ni na koji način nije spriječila neke inventivne - i srećne - ljude da uživaju u životu, mada sa podosta rizika.

Dosta kolektivnih događaja širom SAD-a jednostavno je preseljeno u podzemne prostore otkako je nova infekcija početkom ove godine zahvatila svijet, prenosi TMZ.

Među njima su i seksualne zabave, a svaki potencijalni polaznik prvo mora da stupi u kontakt sa pravim seksualnim radnikom, koji svojim klijentima od najvećeg povjerenja uručuje pozivnicu za zabavu. Prema navedenom izvoru, takvi događaji - na kojima se korona virtuelno širi - traju od izbijanja pandemije u martu, ali su zbog sve većeg broja slučajeva postali tajanstveniji.

Alis Litl (Malena), seksualna radnica iz Nevade, kaže da osoba za kontakt može zatražiti neke preporuke - "ne poput onih na razgovoru za posao", prenosi TMZ, ali ispitivanje ima za cilj da identifikuje tajne agente koji hoće da se ušunjaju na zabavu.

Čini se da sprovođenje zakona mnogo više brine organizatore i učesnike od zdravstvenih problema.

Suprotno tome, kaže Alis, događaji takve vrste prije kovida obično bi bili organizovani u javnim kućama, gdje je bilo neophdno medicinsko testiranje svih onih koji su uključeni.

Jednom kad prođe provjeru, seksualni radnik ga navodno prati u takozvano kraljevstvo - u bilo šta, od striptiz kluba do privatnog imanja, ili čak do skrovišta duboko pod zemljom.

Ako imaju sreće, zabava će se odvijati kako je planirano. Ako ne, partimanijake će doslovno spuštenih pantalona uhvatiti policija, koja prati takve događaje, naročito poslije uništene svingerske zabave u Njujorku, u kojoj je uhapšeno 158 strastvenih "zaljubljenika u zadovoljstvo".

Broj umrlih od nove bolesti koronavirusa u Sjedinjenim Američkim Državama u međuvremenu je oborio rekord, prelazeći u prosjeku 3.000 mtrvih dnevno, rekli su zvaničnici, a citirao Njujork Tajms.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana