Тајна коју Кејт и Вилијам годинама чувају од принца Џоржа

Г.С.
Тајна коју Кејт и Вилијам годинама чувају од принца Џоржа

Трећи на реду за круну, послије 71-годишњег дједе принца Чарлса и 38-годишњег оца принца Вилијама, малени Џорџ већ је у самом почетку добио много већи значај од сестре Шарлот и брата Луиса, који су стигли у годинама које су услиједиле.

Управо због тог значаја, али и одговорности која иде уз титулу коју носи, од Џорџа се већ годинама крије велика тајна.

Како је за “Е! News” појаснила ауторка која се бави краљевском породицом Кетрин Мејер, желећи да заштите своје дијете од притиска који носе сви наслиједници круне, Кејт и Вилијам су одлучили да одложе Џорџово сазнање да ће једног дана бити ни мање ни више него британски краљ.

“Одлучили су да одложе тренутак у којем ће му рећи каква га будућност очекује јер желе да му подаре што је могуће нормалније одрастање и неоптерећено дјетињство”, објаснила је Кетрин Мејер.

Наравно, у поменутом разговору, краљевска хроничарка је напоменула и да је дјечаку, који је ове године прославио свој седми рођендан, већ полако јасно да је део јавног живота па гледајући родитеље и остале чланове породице, па може постепено да схвати како није само “обичан” дјечак попут својих вршњака.

Све наведено потврђују и разни интервјуи војвоткиње и војводе од Кембриџа у којима објашњавају да настоје да дјецу одгајају у што “нормалнијем” окружењу и да им пруже дјетињство какво имају и остала дјеца, преноси story.hr

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана