Tajna koju Kejt i Vilijam godinama čuvaju od princa Džorža

G.S.
Tajna koju Kejt i Vilijam godinama čuvaju od princa Džorža

Treći na redu za krunu, poslije 71-godišnjeg djede princa Čarlsa i 38-godišnjeg oca princa Vilijama, maleni Džordž već je u samom početku dobio mnogo veći značaj od sestre Šarlot i brata Luisa, koji su stigli u godinama koje su uslijedile.

Upravo zbog tog značaja, ali i odgovornosti koja ide uz titulu koju nosi, od Džordža se već godinama krije velika tajna.

Kako je za “E! News” pojasnila autorka koja se bavi kraljevskom porodicom Ketrin Mejer, želeći da zaštite svoje dijete od pritiska koji nose svi naslijednici krune, Kejt i Vilijam su odlučili da odlože Džordžovo saznanje da će jednog dana biti ni manje ni više nego britanski kralj.

“Odlučili su da odlože trenutak u kojem će mu reći kakva ga budućnost očekuje jer žele da mu podare što je moguće normalnije odrastanje i neopterećeno djetinjstvo”, objasnila je Ketrin Mejer.

Naravno, u pomenutom razgovoru, kraljevska hroničarka je napomenula i da je dječaku, koji je ove godine proslavio svoj sedmi rođendan, već polako jasno da je deo javnog života pa gledajući roditelje i ostale članove porodice, pa može postepeno da shvati kako nije samo “običan” dječak poput svojih vršnjaka.

Sve navedeno potvrđuju i razni intervjui vojvotkinje i vojvode od Kembridža u kojima objašnjavaju da nastoje da djecu odgajaju u što “normalnijem” okruženju i da im pruže djetinjstvo kakvo imaju i ostala djeca, prenosi story.hr

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana