Супруга Робина Вилијамса: “Било је страшно. Рекли су нам да спавамо одвојени”

Г.С.
Супруга Робина Вилијамса: “Било је страшно. Рекли су нам да спавамо одвојени”

Супруга Робина Вилијамса, Сузан Шнајдер Вилијамс, говорила је о томе како је њихов живот изгледао непосредно прије глумчевог самоубиства.

Она је Робина Вилијамса назвала “највећом љубављу свог живота”, а открила је детаље о томе на који начин се глумац борио против деменције са Левијевим тијелима, што је, заправо, друга најчешћа врста прогресивне деменције, одмах након Алцхајмерове болести.

“Био је невјероватно дубоко упућен у толико ствари. Знао је много о култури и човјечанству уопште, а хумор му је био тајно оружје. Толико пута је, када би видио да некоме треба подршка, направио неку неочекивану шалу само да би људима било боље”, рекла је она.

Љекари су, испоставило се, погрешно дијагностиковали Вилијамса и његова породица је тек годинама након његове смрти сазнала истину о томе шта се са његовим организмом заправо дешавало, преноси People.

“Робин и ја смо знали да се нешто чудно догађа. Био је у праву када ми је рекао да само жели да 'рестартује' мозак. Тада сам му обећала да ћемо заједно изаћи на крај са болешћу, али нисам знала да се он неће извући”, наставила је Сузан Шнајдер Вилијамс.

Како је открила, доктори су имали посебан режим спавања спреман за Вилијамса, како би се изборио са несаницом.

“Било је страшно. Доктори су нам рекли да спавамо у одвојеним креветима, како би он могао да дође до бар мало сна. Питао ме је да ли то значи да више нисмо заједно. То је био заиста шокантан тренутак. Када ваш најбољи пријатељ, ваша љубав и ви схватите да негдје постоји огромна провалија, али не видите гдје је”, рекла је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана