Supruga Robina Vilijamsa: “Bilo je strašno. Rekli su nam da spavamo odvojeni”

G.S.
Supruga Robina Vilijamsa: “Bilo je strašno. Rekli su nam da spavamo odvojeni”

Supruga Robina Vilijamsa, Suzan Šnajder Vilijams, govorila je o tome kako je njihov život izgledao neposredno prije glumčevog samoubistva.

Ona je Robina Vilijamsa nazvala “najvećom ljubavlju svog života”, a otkrila je detalje o tome na koji način se glumac borio protiv demencije sa Levijevim tijelima, što je, zapravo, druga najčešća vrsta progresivne demencije, odmah nakon Alchajmerove bolesti.

“Bio je nevjerovatno duboko upućen u toliko stvari. Znao je mnogo o kulturi i čovječanstvu uopšte, a humor mu je bio tajno oružje. Toliko puta je, kada bi vidio da nekome treba podrška, napravio neku neočekivanu šalu samo da bi ljudima bilo bolje”, rekla je ona.

Ljekari su, ispostavilo se, pogrešno dijagnostikovali Vilijamsa i njegova porodica je tek godinama nakon njegove smrti saznala istinu o tome šta se sa njegovim organizmom zapravo dešavalo, prenosi People.

“Robin i ja smo znali da se nešto čudno događa. Bio je u pravu kada mi je rekao da samo želi da 'restartuje' mozak. Tada sam mu obećala da ćemo zajedno izaći na kraj sa bolešću, ali nisam znala da se on neće izvući”, nastavila je Suzan Šnajder Vilijams.

Kako je otkrila, doktori su imali poseban režim spavanja spreman za Vilijamsa, kako bi se izborio sa nesanicom.

“Bilo je strašno. Doktori su nam rekli da spavamo u odvojenim krevetima, kako bi on mogao da dođe do bar malo sna. Pitao me je da li to znači da više nismo zajedno. To je bio zaista šokantan trenutak. Kada vaš najbolji prijatelj, vaša ljubav i vi shvatite da negdje postoji ogromna provalija, ali ne vidite gdje je”, rekla je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana