Стјуардеса из Аустралије постала је интернет сензација захваљујући губитку 100 килограма

ГС
Foto: Принтскрин

Надине Мекги је својеврсна ТикТок звијезда, а у својим видеима на овој платформи открила је да је изгубила преко 100 кг баријатријском операцијом.

Недавно је добила и свој "посао из снова" као стјуардеса, што је сматрала да раније није могла због свог здравља. Компанија Кантас не захтијева да кабинско особље има одређену тежину, али "одличан" ниво здравља и кондиције је услов.

Њени снимци и објаве су постале виралне на ТикТоку након што је подијелила своју трансформацију с пратитељима, као и новости о томе како јој иде нови посао, преноси Кликс.

"Борила сам се са флуктуацијама тежине и преједањем/поремећајем у исхрани откако памтим. Требало ми је једна година и четири мјесеца да постигнем своју циљну тежину, и сада два мјесеца касније још увијек учим и радим на одржавању здравијег и уравнотеженог односа с храном", написала је у објави на својој Инстаграм страници.

Признала је да је најтежи дио њеног досадашњег пута мршања био учење да ужива у својој омиљеној храни умјерено без осјећаја кривице након што се годинама борила с преједањем.

"Мислим да је то нешто на чему ћу морати да радим до краја живота, али сам ок с тим", навела је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана