Stjuardesa iz Australije postala je internet senzacija zahvaljujući gubitku 100 kilograma

GS
Foto: Printskrin

Nadine Mekgi je svojevrsna TikTok zvijezda, a u svojim videima na ovoj platformi otkrila je da je izgubila preko 100 kg barijatrijskom operacijom.

Nedavno je dobila i svoj "posao iz snova" kao stjuardesa, što je smatrala da ranije nije mogla zbog svog zdravlja. Kompanija Kantas ne zahtijeva da kabinsko osoblje ima određenu težinu, ali "odličan" nivo zdravlja i kondicije je uslov.

Njeni snimci i objave su postale viralne na TikToku nakon što je podijelila svoju transformaciju s pratiteljima, kao i novosti o tome kako joj ide novi posao, prenosi Kliks.

"Borila sam se sa fluktuacijama težine i prejedanjem/poremećajem u ishrani otkako pamtim. Trebalo mi je jedna godina i četiri mjeseca da postignem svoju ciljnu težinu, i sada dva mjeseca kasnije još uvijek učim i radim na održavanju zdravijeg i uravnoteženog odnosa s hranom", napisala je u objavi na svojoj Instagram stranici.

Priznala je da je najteži dio njenog dosadašnjeg puta mršanja bio učenje da uživa u svojoj omiljenoj hrani umjereno bez osjećaja krivice nakon što se godinama borila s prejedanjem.

"Mislim da je to nešto na čemu ću morati da radim do kraja života, ali sam ok s tim", navela je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana