Шта значи сањати да и даље идете у школу или на факултет?

ГС
Foto: Илустрација

Снови о повратку у школу углавном симболизују учење. Нарочито се често дешавају ако учите нешто ново у свом будном животу, било да је у питању језик, вјештина или прилагођавање на новом послу. За неке је сан о повратку у школу носталгичан. Међутим, ако копате дубље, овај сан вас позива да процијените себе и предузмете неку акцију.

Прво значење овог сна је да ваша подсвест осјећа да морате да будете дисциплинованији и да жели да се вратите у сурово окружење које вам неће дозволити да се опустите. Ово строго окружење ће вас натјерати да постанете неко ко је продуктивнији и вриједнији.

Ако је ово оно што се тренутно дешава у вашем животу, немојте се борити против овог осјећаја! Искористите то и мотивишите се. Гледајте на своје дневне задатке као на прилике за раст, а не на катастрофе које чекају да се догоде. Побрините се да се одморите и опустите се.

Животна стагнација

Ваш сан о повратку у школу може значити да размишљате о томе колико је прошло од времена када сте имали живот пун узбуђења и могућности и тек сте кренули својим путем у овом свијету.

Можда мислите да је дошло вријеме за још једну промјену. Можда би било добро да се вратите учењу! Међутим, ако такве мисли не одражавају оно што се тренутно дешава у вашем животу, онда то вјероватно само значи да су вам потребне неке промјене и нови изазови, па их пронађите сами и предузмите акцију!

Пропуштене прилике

Овај сан се такође односи на жаљење или пропуштене прилике у вашем животу. Можда нисте задовољни послом који сте до сада урадили и желите да почнете изнова, али сада је прекасно.

Ако је ово оно што се тренутно дешава у вашем животу, покушајте да више праштате себи. Нико није савршен и сви понекад греше!

Потражите неке старе нерешене проблеме закопане дубоко у вама и покушајте да разумијете зашто се још увијек тамо задржавају. Можда ће вам одговори помоћи да ријешите све недовршене пројекте или неостварене снове који су још увек присутни у вашем уму.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана