Šta znači sanjati da i dalje idete u školu ili na fakultet?

GS
Foto: Ilustracija

Snovi o povratku u školu uglavnom simbolizuju učenje. Naročito se često dešavaju ako učite nešto novo u svom budnom životu, bilo da je u pitanju jezik, vještina ili prilagođavanje na novom poslu. Za neke je san o povratku u školu nostalgičan. Međutim, ako kopate dublje, ovaj san vas poziva da procijenite sebe i preduzmete neku akciju.

Prvo značenje ovog sna je da vaša podsvest osjeća da morate da budete disciplinovaniji i da želi da se vratite u surovo okruženje koje vam neće dozvoliti da se opustite. Ovo strogo okruženje će vas natjerati da postanete neko ko je produktivniji i vrijedniji.

Ako je ovo ono što se trenutno dešava u vašem životu, nemojte se boriti protiv ovog osjećaja! Iskoristite to i motivišite se. Gledajte na svoje dnevne zadatke kao na prilike za rast, a ne na katastrofe koje čekaju da se dogode. Pobrinite se da se odmorite i opustite se.

Životna stagnacija

Vaš san o povratku u školu može značiti da razmišljate o tome koliko je prošlo od vremena kada ste imali život pun uzbuđenja i mogućnosti i tek ste krenuli svojim putem u ovom svijetu.

Možda mislite da je došlo vrijeme za još jednu promjenu. Možda bi bilo dobro da se vratite učenju! Međutim, ako takve misli ne odražavaju ono što se trenutno dešava u vašem životu, onda to vjerovatno samo znači da su vam potrebne neke promjene i novi izazovi, pa ih pronađite sami i preduzmite akciju!

Propuštene prilike

Ovaj san se takođe odnosi na žaljenje ili propuštene prilike u vašem životu. Možda niste zadovoljni poslom koji ste do sada uradili i želite da počnete iznova, ali sada je prekasno.

Ako je ovo ono što se trenutno dešava u vašem životu, pokušajte da više praštate sebi. Niko nije savršen i svi ponekad greše!

Potražite neke stare nerešene probleme zakopane duboko u vama i pokušajte da razumijete zašto se još uvijek tamo zadržavaju. Možda će vam odgovori pomoći da riješite sve nedovršene projekte ili neostvarene snove koji su još uvek prisutni u vašem umu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana