Срушио протокол, растужио масу: Принц Хари се сломио покрај одра своје баке

ГС
Foto: Танјуг

Принца Харија савладале су емоције док је одавао почаст својој преминулој баки, краљици Елизабети Другој у Вестминстер Холу, а уз њега је била и његова супруга војвоткиња Меган Маркл.

Након што је ковчег са посмртним остацима краљице Елизабете изложен у Вестминстеру, фотографи су снимили Харија како брише сузе, док Меган стоји поред њега са тужним изразом лица. Ту су били и Харијев брат Вилијам и његова супруга Кејт Мидлтон, који такође нису скривали емоције

Браћа су заједно ходала раме уз раме у дирљивој 38-минутној поворци од Бакингемске палате, а њихове супруге возиле су се у засебним аутомобилима, Меган у пратњи грофице од Весекса, а Кејт се придружила Камила, краљица супруга краља Чарлса.

Меган и Хари били су међу члановима краљевске породице који су у Бакингемској палати дочекали ковчег с тијелом краљице Елизабете, као и хиљаде окупљених грађана на улицама.

Ковчег ће у Вестминстер Холу бити изложен до понедјељка, када ће бити одржан краљичин посљедњи испраћај, а јавност ће моћи уз њега да прође у било ком тренутку дана, све до јутра, кад ће се одржати сахрана, на коју стиже на десетине свјетских вођа, укључујући америчког предсједника Џоа Бајдена, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана