Српски пjевач о застрашујућој борби са короном: "Изгубио сам памћење, падао у несвест"

Г.С.
Српски пjевач о застрашујућој борби са короном: "Изгубио сам памћење, падао у несвест"

Пjевач Љуба Аличић отворио је душу и објаснио како је текла његова љута борба са коронавирусом.

Према његовим ријечима, у једном тренутку чак је и памћење изгубио док се лијечио у болници у Шапцу, одакле је тек послије три недјеље пуштен кући.

"У почетку нисам озбиљно схватао овај вирус. Мислио сам да је грип као и сваки други и да је цела прича преувеличана у јавности. А онда сам се заразио... Нисам имао симптоме уобичајене за корону, као што су температура или суви кашаљ. Моји су били много гори. Толико сам био малаксао да нисам имао снаге ни да устанем из кревета. Верујте ми да сам у једном тренутку изгубио памћење, нисам знао ни како се зовем! Било је баш страшно! Неколико пута сам падао у несвест и било ми је јасно да је ситуација озбиљна", рекао је Љуба.

Рекао је да су га смјестили на грудно одјељење шабачке болнице и да су му љекари рекли да му је стање веома озбиљно.

"У том тренутку ми је свашта пролазило кроз главу. Нико не зна како ће вирус да се понаша из сата у сат, а ја сам ипак човек у годинама", прича Љуба, који је у болници све вријеме био прикључен на кисеоник, и додаје да је послије три недјеље успио да победи опаку болест.

"Сестре су ме нон-стоп боле иглама. На лицу сам носио маску са кисеоником. Моје стање је почело да се поправља тек треће недеље, а кући сам пуштен када ми је стигао негативан тест на корону. Сада сам опет са породицом и нема лепшег осећаја", преноси "Блиц".

Љуба је имао и поруку за своје колеге.

"Певачима бих поручио да не буду халапљиви. Неће пропасти без неколико тезги. Док сам лежао у болници, последње о чему сам размишљао биле су моје финансије. Верујте ми, без здравља не можете ништа и чувајте га у сваком тренутку", рекао је српски пјевач.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана