Srpski pjevač o zastrašujućoj borbi sa koronom: "Izgubio sam pamćenje, padao u nesvest"

G.S.
Srpski pjevač o zastrašujućoj borbi sa koronom: "Izgubio sam pamćenje, padao u nesvest"

Pjevač Ljuba Aličić otvorio je dušu i objasnio kako je tekla njegova ljuta borba sa koronavirusom.

Prema njegovim riječima, u jednom trenutku čak je i pamćenje izgubio dok se liječio u bolnici u Šapcu, odakle je tek poslije tri nedjelje pušten kući.

"U početku nisam ozbiljno shvatao ovaj virus. Mislio sam da je grip kao i svaki drugi i da je cela priča preuveličana u javnosti. A onda sam se zarazio... Nisam imao simptome uobičajene za koronu, kao što su temperatura ili suvi kašalj. Moji su bili mnogo gori. Toliko sam bio malaksao da nisam imao snage ni da ustanem iz kreveta. Verujte mi da sam u jednom trenutku izgubio pamćenje, nisam znao ni kako se zovem! Bilo je baš strašno! Nekoliko puta sam padao u nesvest i bilo mi je jasno da je situacija ozbiljna", rekao je Ljuba.

Rekao je da su ga smjestili na grudno odjeljenje šabačke bolnice i da su mu ljekari rekli da mu je stanje veoma ozbiljno.

"U tom trenutku mi je svašta prolazilo kroz glavu. Niko ne zna kako će virus da se ponaša iz sata u sat, a ja sam ipak čovek u godinama", priča Ljuba, koji je u bolnici sve vrijeme bio priključen na kiseonik, i dodaje da je poslije tri nedjelje uspio da pobedi opaku bolest.

"Sestre su me non-stop bole iglama. Na licu sam nosio masku sa kiseonikom. Moje stanje je počelo da se popravlja tek treće nedelje, a kući sam pušten kada mi je stigao negativan test na koronu. Sada sam opet sa porodicom i nema lepšeg osećaja", prenosi "Blic".

Ljuba je imao i poruku za svoje kolege.

"Pevačima bih poručio da ne budu halapljivi. Neće propasti bez nekoliko tezgi. Dok sam ležao u bolnici, poslednje o čemu sam razmišljao bile su moje finansije. Verujte mi, bez zdravlja ne možete ništa i čuvajte ga u svakom trenutku", rekao je srpski pjevač.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana