Српски глумац се расплакао у емисији: “Просjечан Американац би се вjероватно бацио с терасе”

Г.С.
Српски глумац се расплакао у емисији: “Просjечан Американац би се вjероватно бацио с терасе”

Глумац Славиша Чуровић је на самом почетку гостовања у “Практичној жени”, поручио да му мајка није дозволила да гради боксерску каријеру, али када је видио њену фотографију бризнуо је у плач.

“Ја сам Србин из Црне Горе. Мајка ми није дала да се бавим боксом, био сам немиран момак, а сад сам миран човјек. Бокс коментаришем већ 22 године, тиме се бавим дуго. Борио сам се за бокс, направили смо “Arena fight” канал, ту сам главни уредник. Имам ћерку, 14 година, да имам сина пустио бих га да се бави боксом, мање повреда има него што мислимо, мањ смртних исхода и тешких исхода”, рекао је он, па се осврнуо на глуму:

“Дуго сам чекао за своју шансу у каријери, а знао сам из бокса да се некада мора чекати, а сад кад дочекас јуришај, осцилације у послу и га има превише или премало”.

Славиша је признао да је имао јако тежак тренутка у животу када је остао без мајке и био бескућник.

“Прије 6 година када ми је мајка умрла на рукама, била је јако болесна и био сам бескућник овдје у Београду и да нисам имао дивне пријатеље Сергеја Ћетковића, Бориса Булића, Данила Бећковица и још неке дивне људе, да нисам њих имао не бих опстао. Тад сам се и развео”, рекао је и додао:

“Вјероватно би се просјечан Американац у тој ситуацији са 36 година бацио са терасе и завршио посао”.

Након што су глумцу показали фотографију мајке, он је почео да плаче.

“Јако ми је тешко, она је млада отишла, молим вас опростите”, рекао је кроз сузе и након паузе наставио:

“Слаб сам на двије особе у животу, на моју мајку и ћерку, а ћерка има исту судбину исту... Мајка је била најбољи човјек на свијету... Отишла је са 60, никада није имала мира, све што је имала оставила је мојој ћерки.

Славиша је био у браку са колегиницом Тијаном Чуровић, а како открива, његова бивша супруга и мајка су се одлично слагале:

“Рекла ми је у тестаменту мајка: 'Знаш шта сине, ти си најбољи човјек, али уста служе да задрже језик, тако да не причам превише”... Били смо јако блиски, знаш да се свекрве и снахе не подносе, али моја бивша жена је молила моју мајку да живи са нама - ето то никад нисам чуо”, рекао је он и осврнуо се на развод кроз који је прошао:

“Немојте људи да се разводите молим вас, то је страшно, дијете ми је имало седам година... Дијете ми је осјетљиво, плаче за ситницу. Тај развод, те сузе ћеркине никада нећу заборавити... Развод је катастрофа ако имате дјецу. Ја сам исто осјетљив, растргли би ме да знају да сам њежан”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана