Srpski glumac se rasplakao u emisiji: “Prosječan Amerikanac bi se vjerovatno bacio s terase”

G.S.
Srpski glumac se rasplakao u emisiji: “Prosječan Amerikanac bi se vjerovatno bacio s terase”

Glumac Slaviša Čurović je na samom početku gostovanja u “Praktičnoj ženi”, poručio da mu majka nije dozvolila da gradi boksersku karijeru, ali kada je vidio njenu fotografiju briznuo je u plač.

“Ja sam Srbin iz Crne Gore. Majka mi nije dala da se bavim boksom, bio sam nemiran momak, a sad sam miran čovjek. Boks komentarišem već 22 godine, time se bavim dugo. Borio sam se za boks, napravili smo “Arena fight” kanal, tu sam glavni urednik. Imam ćerku, 14 godina, da imam sina pustio bih ga da se bavi boksom, manje povreda ima nego što mislimo, manj smrtnih ishoda i teških ishoda”, rekao je on, pa se osvrnuo na glumu:

“Dugo sam čekao za svoju šansu u karijeri, a znao sam iz boksa da se nekada mora čekati, a sad kad dočekas jurišaj, oscilacije u poslu i ga ima previše ili premalo”.

Slaviša je priznao da je imao jako težak trenutka u životu kada je ostao bez majke i bio beskućnik.

“Prije 6 godina kada mi je majka umrla na rukama, bila je jako bolesna i bio sam beskućnik ovdje u Beogradu i da nisam imao divne prijatelje Sergeja Ćetkovića, Borisa Bulića, Danila Bećkovica i još neke divne ljude, da nisam njih imao ne bih opstao. Tad sam se i razveo”, rekao je i dodao:

“Vjerovatno bi se prosječan Amerikanac u toj situaciji sa 36 godina bacio sa terase i završio posao”.

Nakon što su glumcu pokazali fotografiju majke, on je počeo da plače.

“Jako mi je teško, ona je mlada otišla, molim vas oprostite”, rekao je kroz suze i nakon pauze nastavio:

“Slab sam na dvije osobe u životu, na moju majku i ćerku, a ćerka ima istu sudbinu istu... Majka je bila najbolji čovjek na svijetu... Otišla je sa 60, nikada nije imala mira, sve što je imala ostavila je mojoj ćerki.

Slaviša je bio u braku sa koleginicom Tijanom Čurović, a kako otkriva, njegova bivša supruga i majka su se odlično slagale:

“Rekla mi je u testamentu majka: 'Znaš šta sine, ti si najbolji čovjek, ali usta služe da zadrže jezik, tako da ne pričam previše”... Bili smo jako bliski, znaš da se svekrve i snahe ne podnose, ali moja bivša žena je molila moju majku da živi sa nama - eto to nikad nisam čuo”, rekao je on i osvrnuo se na razvod kroz koji je prošao:

“Nemojte ljudi da se razvodite molim vas, to je strašno, dijete mi je imalo sedam godina... Dijete mi je osjetljivo, plače za sitnicu. Taj razvod, te suze ćerkine nikada neću zaboraviti... Razvod je katastrofa ako imate djecu. Ja sam isto osjetljiv, rastrgli bi me da znaju da sam nježan”.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana