Шокантни детаљи из Брауновог филма: Спавао сам са Мадоном, Витни је “вукла” кокаин

Avaz
Foto: Billboard

Браун признаје у свом новом документарцу да је био зависник од секса

Амерички пјевач Боби Браун у новом документарном филму о којем прича цијели свијет признао је да је дуго био заљубљен у пјевачицу Џенет Џексон и да је дрога извукла “најгоре из њега” и његове бивше супруге Витни Хјустон.

Прије него је Браун уопште упознао Витни, био је врло заинтересиран за Џексон.

 - Што ме привукло? Све. Њен осмијех, тијело, плесни покрети -  говори Браун у свом новом документарцу “Биографи: Боби Браун”, који се премијерно приказује у А&Е у понедјељак и уторак навече.

Р&Б пјевач вјерује да нису успјели као пар зато што је он више био “дечко из кварта” него холивудско лице.

 - Џенет и ја смо раскинули зато што она није могла бити с мушкарцем попут мене. Ја сам дечко из кварта, а њен отац није допуштао да буде с неким попут мене -  каже 53-годишњи пјевач.

Браун, који признаје у свом новом документарцу да је био зависник од секса, такођер открива да је био у романтичној вези с краљицом попа, Мадоном.

 - Јесам ли спавао с Мадоном? Није било спавања. Једноставно се догодило. Не знам ни како се догодило. Она вјероватно зна - открио је.

Али, ипак, љубав између Брауна и Хјустон била је већа. Како тврди, била је то љубав на први поглед када су се упознали иза сцене “Соул Треин Мјузик Авардс” 1989.

 - Сексуални живот Витни и мене био је поприлично интензиван. Није било важно гдје смо. Било је нешто у њеним очима због чега сам се истопио изнутра. Баш начин на који ме гледала од првог до посљедњег дана када смо били заједно. Увијек је било посебно - каже Браун, истичући да је Хјустон била љубав његовог живота те најљубазнија и најслађа особа коју је познавао.

Али, на дан њиховог вјенчања 1992. пјевач се потпуно шокирао када је видио другу страну славне Хјустон.

 - Ушао сам и видио је како повлачи линију кокаина. И даље бисмо били заједно да није било дроге. Дроге су нас побиједиле -  закључио је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана