Šokantni detalji iz Braunovog filma: Spavao sam sa Madonom, Vitni je “vukla” kokain

Avaz
Foto: Billboard

Braun priznaje u svom novom dokumentarcu da je bio zavisnik od seksa

Američki pjevač Bobi Braun u novom dokumentarnom filmu o kojem priča cijeli svijet priznao je da je dugo bio zaljubljen u pjevačicu Dženet Džekson i da je droga izvukla “najgore iz njega” i njegove bivše supruge Vitni Hjuston.

Prije nego je Braun uopšte upoznao Vitni, bio je vrlo zainteresiran za Džekson.

 - Što me privuklo? Sve. Njen osmijeh, tijelo, plesni pokreti -  govori Braun u svom novom dokumentarcu “Biografi: Bobi Braun”, koji se premijerno prikazuje u A&E u ponedjeljak i utorak naveče.

R&B pjevač vjeruje da nisu uspjeli kao par zato što je on više bio “dečko iz kvarta” nego holivudsko lice.

 - Dženet i ja smo raskinuli zato što ona nije mogla biti s muškarcem poput mene. Ja sam dečko iz kvarta, a njen otac nije dopuštao da bude s nekim poput mene -  kaže 53-godišnji pjevač.

Braun, koji priznaje u svom novom dokumentarcu da je bio zavisnik od seksa, također otkriva da je bio u romantičnoj vezi s kraljicom popa, Madonom.

 - Jesam li spavao s Madonom? Nije bilo spavanja. Jednostavno se dogodilo. Ne znam ni kako se dogodilo. Ona vjerovatno zna - otkrio je.

Ali, ipak, ljubav između Brauna i Hjuston bila je veća. Kako tvrdi, bila je to ljubav na prvi pogled kada su se upoznali iza scene “Soul Trein Mjuzik Avards” 1989.

 - Seksualni život Vitni i mene bio je poprilično intenzivan. Nije bilo važno gdje smo. Bilo je nešto u njenim očima zbog čega sam se istopio iznutra. Baš način na koji me gledala od prvog do posljednjeg dana kada smo bili zajedno. Uvijek je bilo posebno - kaže Braun, ističući da je Hjuston bila ljubav njegovog života te najljubaznija i najslađa osoba koju je poznavao.

Ali, na dan njihovog vjenčanja 1992. pjevač se potpuno šokirao kada je vidio drugu stranu slavne Hjuston.

 - Ušao sam i vidio je kako povlači liniju kokaina. I dalje bismo bili zajedno da nije bilo droge. Droge su nas pobijedile -  zaključio je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana