Славна Твиги (73) открива тајну грациозног старења: "Не желим ботокс ни по коју цијену"

GS
Foto: Shutterstock

Британска културна икона и истакнути тинејџерски модел током шездесетих година прошлог вијека, а потом позната глумица и пјевачица, ужива у смирају који су јој донијеле зреле године

Леси Лосон (73) била је енглески модел, глумица и пјевачица, али је многи памте по надимку Твиги који је обиљежио њену манекенску каријеру.

Кад се појавила на сцени “Дејли експрес” доделио јој је титулу “Лице 1966.”, а проглашена је и за Британку године. Препознатљива по изразито мршавој грађи, живим очима, дугим трепавицама и краткој коси, освојила је свијет у ком су до тада владале даме раскошне грађе.

- Мрзела сам како изгледам, па сам мислила да су сви тотално полудели - изјавила је Твиги.

Бавила се моделингом у Јапану, Француској и Сједињеним Америчким Државама, осванула на насловницама магазина “Вогу” и “Татлер” и постала славна широм свијета.

Ипак, због мршаве, готово андрогене грађе није била поштеђена негативних коментара. Оптуживали су је за промовисање нездравог тијела идеалног за жене.

Иако има све услове да се подвргне третманима који би јој вратили младалачки изглед, Твиги за сада одбија да то учини.

- Поносна сам на своје боре. Разумем кад људи направе мале промене и можда ћу и ја то једног дана урадити, не знам. Али оно што никада нећу урадити је ботокс, кад добију оне смешне образе као да су у њих угурали куглице вате. То би ме уплашило - искрено каже.

Иако је ушла у осму деценију живота, не допушта себи да не буде активна. Једном седмично одлази на пилатес који јој је у шездесетим годинама помогао да ријеши проблем са леђима, преноси ОнаТелеграф

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана