"Слава ин Америка" Србин се похвалио трпезом, а сви зумирају кашику на којој се виде гости

GS
Foto: Redit/Printscreen

Пуно Срба наставља да слави крсну славу и када се иселе из земље. Обичаји се поштују у скалду са могућностима, неки се мало модификују, неки прескоче, али увијек је ту богата трпеза.

Управо се тиме и похвалио један Србин из Америке.

“Слава ин Америка” стоји у опису фотографије на којој се види како су домаћини припремили све што треба, од славског колача, жита, предјела па до свијеће и кадионице.

Фотографија настала при слављу Светог Стефана је подијељена на мрежи Редит па су људи одмах кренули да коментаришу, испрва сви честитају и распитују се за детаље око декорације док се неко није рекао оно што је већина мислила, а врло вјероватно и урадила.

– Надам се да нисам једини који је зумирао кашику – поручује један од корисника Редита уз обавезан гиф Хорејшиа Кејна са његовим препознатљивим потезом када стави наочаре прије него што ријеши неки замршени случај.

Одмах су се и други прикључили у коментарима а велика је шанса да су сви урадили управо то, зумирали кашику која се налази у доњем, најближем дијелу слике и на којој се јасно оцртавају гости, пише Телегрaф.

Е сад, ко је међу њима?

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана