"Slava in Amerika" Srbin se pohvalio trpezom, a svi zumiraju kašiku na kojoj se vide gosti

GS
Foto: Redit/Printscreen

Puno Srba nastavlja da slavi krsnu slavu i kada se isele iz zemlje. Običaji se poštuju u skaldu sa mogućnostima, neki se malo modifikuju, neki preskoče, ali uvijek je tu bogata trpeza.

Upravo se time i pohvalio jedan Srbin iz Amerike.

“Slava in Amerika” stoji u opisu fotografije na kojoj se vidi kako su domaćini pripremili sve što treba, od slavskog kolača, žita, predjela pa do svijeće i kadionice.

Fotografija nastala pri slavlju Svetog Stefana je podijeljena na mreži Redit pa su ljudi odmah krenuli da komentarišu, isprva svi čestitaju i raspituju se za detalje oko dekoracije dok se neko nije rekao ono što je većina mislila, a vrlo vjerovatno i uradila.

– Nadam se da nisam jedini koji je zumirao kašiku – poručuje jedan od korisnika Redita uz obavezan gif Horejšia Kejna sa njegovim prepoznatljivim potezom kada stavi naočare prije nego što riješi neki zamršeni slučaj.

Odmah su se i drugi priključili u komentarima a velika je šansa da su svi uradili upravo to, zumirali kašiku koja se nalazi u donjem, najbližem dijelu slike i na kojoj se jasno ocrtavaju gosti, piše Telegraf.

E sad, ko je među njima?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana