Северина послије провале у њен стан у Загребу: Мени су украли дијете

Г.С.
Северина послије провале у њен стан у Загребу: Мени су украли дијете

У стан пјевачице Северине Којић у Загребу у Бијеничкој улици на Сребрњаку ушли су провалници, сазнају медији.

Извори блиски пјевачици потврдили су медијима како су у стан ушли непознати људи и везали кућну помоћницу, а убрзо побјегли у непознатом правцу.

Иако посљедњих дана Северина објављује фотографије с Малдива, тренутно се налази у Хрватској, а у тренутку пљачке није била у стану.

Испред зграде се тренутно налази неколико полицијских аутомобила, како би установили с којом су намјером лопови уопште провалили и јесу ли однијели вредне ствари.

“Данас у преподневним сатима у стану, који је у власништву женске особе (49), почињено је казнено дјело разбојништва над женском особом у старости 65 година од стране два непозната починиоца уз употребу физичке снаге. Том приликом је украден накит, а материјална штета се још утврђује. У догађају није било повређених особа. Спроводи се детаљније криминалистичко истраживање у сврху проналажења починиоца”, изјавила је загребачка полиција, а пренијели хрватски медији.

Огласила се Северина

Вечерас се огласила и пјевачица, која је на питање новинара о провали рекла да је најважније што су сви живи и здрави.

“Наравно да неке украдене ствари за мене имају прије свега сентименталну вредност, али с тим ћу се лакше носити. Мени су 'украли дијете', то је најгоре што ми се догодило. Ствари имају вриједност, али се могу надокнадити, изгубљено и отето вријеме без мог дјетета не може се никад надокнадити”, рекла је Северина.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана