Severina poslije provale u njen stan u Zagrebu: Meni su ukrali dijete

G.S.
Severina poslije provale u njen stan u Zagrebu: Meni su ukrali dijete

U stan pjevačice Severine Kojić u Zagrebu u Bijeničkoj ulici na Srebrnjaku ušli su provalnici, saznaju mediji.

Izvori bliski pjevačici potvrdili su medijima kako su u stan ušli nepoznati ljudi i vezali kućnu pomoćnicu, a ubrzo pobjegli u nepoznatom pravcu.

Iako posljednjih dana Severina objavljuje fotografije s Maldiva, trenutno se nalazi u Hrvatskoj, a u trenutku pljačke nije bila u stanu.

Ispred zgrade se trenutno nalazi nekoliko policijskih automobila, kako bi ustanovili s kojom su namjerom lopovi uopšte provalili i jesu li odnijeli vredne stvari.

“Danas u prepodnevnim satima u stanu, koji je u vlasništvu ženske osobe (49), počinjeno je kazneno djelo razbojništva nad ženskom osobom u starosti 65 godina od strane dva nepoznata počinioca uz upotrebu fizičke snage. Tom prilikom je ukraden nakit, a materijalna šteta se još utvrđuje. U događaju nije bilo povređenih osoba. Sprovodi se detaljnije kriminalističko istraživanje u svrhu pronalaženja počinioca”, izjavila je zagrebačka policija, a prenijeli hrvatski mediji.

Oglasila se Severina

Večeras se oglasila i pjevačica, koja je na pitanje novinara o provali rekla da je najvažnije što su svi živi i zdravi.

“Naravno da neke ukradene stvari za mene imaju prije svega sentimentalnu vrednost, ali s tim ću se lakše nositi. Meni su 'ukrali dijete', to je najgore što mi se dogodilo. Stvari imaju vrijednost, ali se mogu nadoknaditi, izgubljeno i oteto vrijeme bez mog djeteta ne može se nikad nadoknaditi”, rekla je Severina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana