Родила троје дјеце за мање од годину дана, а нису тројке

ГС
Foto: Принтскрин

Родити није мала ствар, али једна је жена то учинила чак три пута у мање од једне године, иако њена дјеца нису тројке.

Наиме, Сарита Холанд (41) родила је кћерку Стиви, а касније током године родила је близанце, Кипа и Бовија, само 10 мјесеци након кћерке.

Њени близанци су пријевремено рођени са 30 седмица и пет дана.

Сво троје њене дјеце сада има 13 година, а она се нашалила да када њих троје напуне 18, чека је скуп мјесец, пише "Мирор".

"Сазнала сам да сам поново трудна када је моја кћерка имала само 10 седмица. Тада је било лудо сазнати да су унутра биле двије бебе. Звучи лудо, и било је", рекла је креатор садржаја из Аустралије.

Признала је да је задржала своје близанце једну школску годину како би осигурала да Стиви има мало простора без своје браће.

Мама је такође проговорила о трудноћи док се бринула за сићушну бебу, рекавши да "није било лако", али да је "заправо имала прилично једноставну трудноћу и осјећала се прилично добро након тога". 

"Било је потпуно лудо и вјероватно можете замислити мој шок", рекла је.

Сарита је такође пренијела видео на друштвене мреже како би објаснила своју причу, која је погледана 1,5 милиона пута, а многи су родитељи у коментарима изразили колико је она снажна жена, преноси АТВ.

Један корисник ТикТока написао је:

"Вау! То је једна невјероватно снажна мама, могу замислити колико је то морало бити исцрпљујуће", док је неко други додао да је она "машина", честитајући јој на ономе шта је учинила.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана