Рајдер: Немогуће повјеровати да је Деп насилан

Срна
Рајдер: Немогуће повјеровати да је Деп насилан

ЛОНДОН - Бивша партнерка америчког глумца Џонија Депа глумица Винона Рајдер изјавила је да је немогуће повјеровати у оптужбе његове бивше супруге Амбер Херд о томе да је он био насилан.

Рајдерова дала изјаву у вези са судским процесом који је Деп покренуо против листа "Сан", који је објавио чланак у којем га описује као "мушкарца који туче супругу", позивајући се на изјаве Хердове, која је, такође, позната глумица.

"Ја га заиста познајем као стварно доброг човјека", рекла је Рајдерова о Депу.

Лист "Сан" и даље тврди да је извјештај о Депу као насилнику тачан. Деп је негирао свих 14 наводних случајева насиља у породици на које се издавач "Њуз груп њузпејперс" позива у својој одбрани.

Осим Рајдерове, огласила се и пјевачица Ванеса Парадиз, такође, бивша партнерка Џонија Депа. Обје су требале да путем видео-линка свједоче у процесу пред Врховним судом у Лондону.

Међутим, Депов адвокат Дејвид Шерборн рекао је суду да правни тим америчког глумца сматра да није потребно да Рајдерова и Парадизова свједоче.

Њихове изјаве објављене су у медијима, након захтјева новинска агенције ПА.

"Говорим из свог искуства, очигледно је да нисам била ту током његовог брака са Амбер. Али, моје искуство је толико другачије. Била сам апсолутно шокирана, збуњена и узнемирена када сам чула оптужбе против њега. Идеја о томе да он јако насилна особа је најдаље могуће од Џонија ког сам ја познавала и вољела", нагласила је Рајдерова.

Глумица је посебно напоменула да Деп "никада, али никада није био насилан" према њој, нити на било који начин увриједио њу или било кога другог, пише Би-Би-Си.

Рајдерова је додала да она Депа познаје као невјероватно драгог и пажљивог човјека који се према њој и људима које воли увијек постављао заштитнички и да се са њим осјећала веома безбједном.

Она је нагласила да не жели било кога да назива лажовом, али да је немогуће повјеровати да су истините "ужасне оптужбе" које су изнесене.

Парадизова је изјавила да познаје Депа дуже од 25 година, од којих су 14 били партнери и заједно отхранили двоје дјеце.

"Свих тих година Џони је био љубазан, пажљив, дарежљив и ненасилан човјек и отац", нагласила је Парадизова, уз напомену да га и његове колеге и режисери воле због његове скромности и поштовања које показује према свима.

Главни телохранитељ глумца Шон Бет изјавио је да је Деп често звао обезбјеђење да га склони од Хердове, након чега је вријеме проводио негдје друго.

Бет, који их је као шеф обезбјеђења често виђао заједно, рекао је да код Хердобе никада није видио било какве посјекотине, модрице или друге повреде и да је она вербално и физички злостављала Депа, који се у тим ситуацијама склањао и удаљавао.

Ни Деп, ни Хердова нису се до сада оглашавали у вези са овим процесом.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана