Прва љубав Здравка Чолића: "Он ће остати свачији и ничији"

Г.С.
Прва љубав Здравка Чолића: "Он ће остати свачији и ничији"

Здравко Чолић већ 19 година ужива у дивном и складном браку са супругом Александром. Међутим, највећа звијезда ових простора никада није експонирао ни њу, ни било коју другу жену у свом животу.

Ипак, било је љубави и жена које су успјеле да освоје Чолино срце и које је славни умјетник волио, а једна од њих се десила почетком седамдесетих година у Сарајеву.

Ријеч је о глумици Јасни Орнели Бери, која је три године млађа од славног Чоле. Како пишу медији у Сарајеву, Јасна је важила за једну од најљепших дјевојака тих година, на овим просторима.

Њена и Здравкова љубав била је искрена и велика, о чему свједоче и њене ријечи које након више деценија има да каже о Чоли.

"Ми смо се упознали јако млади, давно... Одлазили смо на Скендерију, Дом младих, који је окупљао таленте и ту су били не само музичари, већ глумци, сликари... Дружили смо се и ту сам се ја први пут заљубила. Сви ми имамо прве љубави и увијек ће имати један дио у мом срцу који је само резервисан за њега. Поготово зато што сам имала једно предивно искуство које ћу памтити читав живот", истакла је ова лијепа глумица.

Како је истакла, путеви су им се раздвојили, а први пут послије рата срели су се у Београду.

"Био је то сусрет врло емотиван... Здравко Чолић је особа која шири позитивну енергију. Он има оно нешто... Сада, послије толико година, успио је да задржи то. Он је добар човјек. Ја сам код њега вољела тај његов нерв, ту искру у оку која не престаје да зрачи", истакла је Јасна.

Међутим, оно што је услиједило омекшаће и најтврђа срца.

"Не могу рећи да смо се ми забављали или били у вези. То је посебан однос, који и данас траје. То је и даље љубав коју не можете помиловати и држати за руку. Здравко ће остати увијек свачији и ничији", рекла је ова глумица, преноси superžena.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана