Prva ljubav Zdravka Čolića: "On će ostati svačiji i ničiji"

G.S.
Prva ljubav Zdravka Čolića: "On će ostati svačiji i ničiji"

Zdravko Čolić već 19 godina uživa u divnom i skladnom braku sa suprugom Aleksandrom. Međutim, najveća zvijezda ovih prostora nikada nije eksponirao ni nju, ni bilo koju drugu ženu u svom životu.

Ipak, bilo je ljubavi i žena koje su uspjele da osvoje Čolino srce i koje je slavni umjetnik volio, a jedna od njih se desila početkom sedamdesetih godina u Sarajevu.

Riječ je o glumici Jasni Orneli Beri, koja je tri godine mlađa od slavnog Čole. Kako pišu mediji u Sarajevu, Jasna je važila za jednu od najljepših djevojaka tih godina, na ovim prostorima.

Njena i Zdravkova ljubav bila je iskrena i velika, o čemu svjedoče i njene riječi koje nakon više decenija ima da kaže o Čoli.

"Mi smo se upoznali jako mladi, davno... Odlazili smo na Skenderiju, Dom mladih, koji je okupljao talente i tu su bili ne samo muzičari, već glumci, slikari... Družili smo se i tu sam se ja prvi put zaljubila. Svi mi imamo prve ljubavi i uvijek će imati jedan dio u mom srcu koji je samo rezervisan za njega. Pogotovo zato što sam imala jedno predivno iskustvo koje ću pamtiti čitav život", istakla je ova lijepa glumica.

Kako je istakla, putevi su im se razdvojili, a prvi put poslije rata sreli su se u Beogradu.

"Bio je to susret vrlo emotivan... Zdravko Čolić je osoba koja širi pozitivnu energiju. On ima ono nešto... Sada, poslije toliko godina, uspio je da zadrži to. On je dobar čovjek. Ja sam kod njega voljela taj njegov nerv, tu iskru u oku koja ne prestaje da zrači", istakla je Jasna.

Međutim, ono što je uslijedilo omekšaće i najtvrđa srca.

"Ne mogu reći da smo se mi zabavljali ili bili u vezi. To je poseban odnos, koji i danas traje. To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvijek svačiji i ničiji", rekla je ova glumica, prenosi superžena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana