Принц Вилијам сломљен пред сахрану баке: "Све ме подсјећа на маму"

ГС
Foto: Танјуг

Принц Вилијам је у Сандрингхаму разговарао с обожаватељима краљевске породице те им је рекао да га је тај догађај подсјетио на исти онај из 1997. године, када је ходао иза ковчега своје мајке Дајане.

Имао је 15, а принц Хари 12 година када су са својим оцем, краљем Чарлсом, ходали иза ковчега принцезе Дајане, која је погинула 1997. године.

"Мислим да је јучерашња шетња била изазовна. Вратила ми је нека сјећања. Ово је један од оних тренутака у којима мислите да сте се припремили за ово, али нисте толико спремни. То је тако чудна ствар... јер знали смо да има 96 година", рекао је Вилијам једној жени у Сандрингхаму.

Међу онима с којима је принц разговарао била је и Џејн Велс из Лонг Сутона у Линколнширу. Рекла је Вилијаму да би његова мајка била поносна на њега.

"Рекао је како му је јуче било тешко јер га је све подсјетило на мајчину сахрану", испричала је Џејн.

Каролин Барвик-Валтерс из Велса захвалила је принцу што је своју тугу подијелио с нацијом, а он јој је на то одговорио: "Она је била свачија бака".

Открио је и како принц Џорџ разумије да је Елизабета умрла, док принцеза Шарлот и принц Луис то још увијек слабије схватају. У исто време Кејт Мидлтон је једној жени рекла да ће се расплакати ако прочита превише картица с изразима саучешћа, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана