Princ Vilijam slomljen pred sahranu bake: "Sve me podsjeća na mamu"

GS
Foto: Tanjug

Princ Vilijam je u Sandringhamu razgovarao s obožavateljima kraljevske porodice te im je rekao da ga je taj događaj podsjetio na isti onaj iz 1997. godine, kada je hodao iza kovčega svoje majke Dajane.

Imao je 15, a princ Hari 12 godina kada su sa svojim ocem, kraljem Čarlsom, hodali iza kovčega princeze Dajane, koja je poginula 1997. godine.

"Mislim da je jučerašnja šetnja bila izazovna. Vratila mi je neka sjećanja. Ovo je jedan od onih trenutaka u kojima mislite da ste se pripremili za ovo, ali niste toliko spremni. To je tako čudna stvar... jer znali smo da ima 96 godina", rekao je Vilijam jednoj ženi u Sandringhamu.

Među onima s kojima je princ razgovarao bila je i Džejn Vels iz Long Sutona u Linkolnširu. Rekla je Vilijamu da bi njegova majka bila ponosna na njega.

"Rekao je kako mu je juče bilo teško jer ga je sve podsjetilo na majčinu sahranu", ispričala je Džejn.

Karolin Barvik-Valters iz Velsa zahvalila je princu što je svoju tugu podijelio s nacijom, a on joj je na to odgovorio: "Ona je bila svačija baka".

Otkrio je i kako princ Džordž razumije da je Elizabeta umrla, dok princeza Šarlot i princ Luis to još uvijek slabije shvataju. U isto vreme Kejt Midlton je jednoj ženi rekla da će se rasplakati ako pročita previše kartica s izrazima saučešća, prenosi B92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana