Пријатељи или нешто више: Шта све загрљај може да открије

б92
Foto: принтскрин

Три загрљаја су кључна за тумачење мушко-женских односа:

1. Пријатељски загрљај

Оваква врста загрљаја између мушкарца и жене може бити нешто дужа од класичног загрљаја, када поздрављате некога, попут рођака или пријатељице. Обе стране стављају руке нешто испод рамена друге особе, не даље од средине леђа. Ту се може наћи и брзи пољубац у образ. То је одраз пријатељства.

Такође, имајте на уму да, иако је овакав загрљај нешто дужи, он ријетко открива емоције јаче од осјећања пријатељства. Понекад је то утјешни загрљај, а ријетко открива и нешто више – али, то морате да процјените сами по још неким детаљима из његовог понашања.

2. Загрљај "нешто више од пријатељства”

То је као унапређени пријатељски загрљај. Руке су као и код пријатељског загрљаја – не ниже од средине леђа, али прса су приљубљена једна уз друга.

Овакав загрљај се сматра “загрљајем од срца – срцу” и сигуран је знак да мушкарац гаји нека дубља осјећања према вама. Такође, имајте на уму да загрљаји прса о прса који трају најмање 20 секунди доводе до повећаног ослобађања хормона љубави у тијелу.

3. Загрљај "нема грешке, постоји привлачност"

Дакле, без обзира да ли сте у вези или не, ако се приликом загрљаја додирујете доњим дијелом тијелом – будите сигурни да сте на корак од тога да постанете интимни. По таквој врсти загрљаја можете открити и да су мушкарац и жена у интимној вези иако то покушавају да сакрију.

То може да буде и загрљај у којем мушкарац дође жени с леђа и стави руке око ње, што показује да једва чека да буде са њом. Уколико такав загрљај траје дуже и чвршћи је, то показује да гаји интензивна осећања и сигнализира преданост иако су у јавности.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана