Преминула Пилар Бардем, Пенелопе Круз сломљена

Г.С.
Преминула Пилар Бардем, Пенелопе Круз сломљена

Глумица Пилар Бардем, мајка глумаца Хавијера, Монике и Карлоса Бардема, умрла је у 82. години, рекао је њен син Карлос.

У изјави подијељеној на Твитеру на шпанском језику, рекао је: "Обавијештавамо вас да је Пилар Бардем, наша мајка, наш примјер, преминула".

"Отишла је у миру и без патње, окружена љубављу своје породице. Знамо љубав и дивљење које су многи осјећали према њој, како у Шпанији, тако и шире, како као глумице тако и као боркиње која је увијек била солидарна", написао је он.

Рекао је да су се браћа и сестра опростили од мајке срца пуног љубави.

И Пенелопе Круз се огласила на друштвеним мрежама поводом смрти своје свекрве и колегинице.

"Драга Пилар, имала сам част да радим са тобом и ти тренуци су били драгоцијени", написала је, између осталог, Пенелопе Круз Бардем.

Пилар Бардем се појавила у разним филмовима и ТВ-емисијама током своје дугогодишње каријере, а најпознатији је "Nobody Will Speak of Us When We’re Dead" из 1995. године, о младој жени која се враћа својој породици да побјегне од гангстера који покушавају да је убију.

Бардем је за улогу Доње Јулије добила номинацију за најбољу споредну глумицу на додијели награда Гоја, шпанској верзији Оскара.

Звијезда се такође појавила у филмовима са снајом Пенелопе Круз, која се удала за Хавијера 2010. године: "Entre Rojas"1995. године, "Live Flesh" 1997. године, "Don’t Tempt Me " 2001. године, и у документарцу "Hecuba, un sueño de pasión" преноси Б92

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана