Preminula Pilar Bardem, Penelope Kruz slomljena

G.S.
Preminula Pilar Bardem, Penelope Kruz slomljena

Glumica Pilar Bardem, majka glumaca Havijera, Monike i Karlosa Bardema, umrla je u 82. godini, rekao je njen sin Karlos.

U izjavi podijeljenoj na Tviteru na španskom jeziku, rekao je: "Obaviještavamo vas da je Pilar Bardem, naša majka, naš primjer, preminula".

"Otišla je u miru i bez patnje, okružena ljubavlju svoje porodice. Znamo ljubav i divljenje koje su mnogi osjećali prema njoj, kako u Španiji, tako i šire, kako kao glumice tako i kao borkinje koja je uvijek bila solidarna", napisao je on.

Rekao je da su se braća i sestra oprostili od majke srca punog ljubavi.

I Penelope Kruz se oglasila na društvenim mrežama povodom smrti svoje svekrve i koleginice.

"Draga Pilar, imala sam čast da radim sa tobom i ti trenuci su bili dragocijeni", napisala je, između ostalog, Penelope Kruz Bardem.

Pilar Bardem se pojavila u raznim filmovima i TV-emisijama tokom svoje dugogodišnje karijere, a najpoznatiji je "Nobody Will Speak of Us When We’re Dead" iz 1995. godine, o mladoj ženi koja se vraća svojoj porodici da pobjegne od gangstera koji pokušavaju da je ubiju.

Bardem je za ulogu Donje Julije dobila nominaciju za najbolju sporednu glumicu na dodijeli nagrada Goja, španskoj verziji Oskara.

Zvijezda se takođe pojavila u filmovima sa snajom Penelope Kruz, koja se udala za Havijera 2010. godine: "Entre Rojas"1995. godine, "Live Flesh" 1997. godine, "Don’t Tempt Me " 2001. godine, i u dokumentarcu "Hecuba, un sueño de pasión" prenosi B92

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana