Поп пјевачица поручила женама: "Размишљајте као мушкарци и не брините превише"

Агенције
Поп пјевачица поручила женама: "Размишљајте као мушкарци и не брините превише"

Поп пјевачица Шер је у интервјуу за "Marie Claire" открила своја животна искуства али и лекције које је научила захваљујући њему, као и лоше одлуке које је доносила у животу.

На мјесто на којем се данас налази довели су је срећа, таленат, али и способност да се мијења, а најбољи пословни савјет добила је од саме себе, а он гласи: "Настави да идеш увијек напред".

Као лошу одлуку коју је донијела у свом животу навела је примјер одбијања улоге у култном филму "Телма и Луиз" јер је била "преболесна" када су јој то понудили.

Сматра да је њен посао благослов јер је захваљујући њему могла много да путује и да посјећује разна мјеста и упознаје дивне људе, али за шоубизнис каже да је "право ратно поље".

На питање шта би свака жена требало да уради у току живота, Шер је дала један одличан савјет.

"Размишљајте као мушкарци и не брините се превише. Мушкарци на разбијају главу стварима које муче жене. Жене се понашају као гнијездо и покушавају да поднесу све одједном", поручила је пјевачица.

Упутила је и савјет женама сломљеног срца којима је поручила да га "залијепе суперлепком јер има још 'пуно риба у мору'".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана