Pop pjevačica poručila ženama: "Razmišljajte kao muškarci i ne brinite previše"

Agencije
Pop pjevačica poručila ženama: "Razmišljajte kao muškarci i ne brinite previše"

Pop pjevačica Šer je u intervjuu za "Marie Claire" otkrila svoja životna iskustva ali i lekcije koje je naučila zahvaljujući njemu, kao i loše odluke koje je donosila u životu.

Na mjesto na kojem se danas nalazi doveli su je sreća, talenat, ali i sposobnost da se mijenja, a najbolji poslovni savjet dobila je od same sebe, a on glasi: "Nastavi da ideš uvijek napred".

Kao lošu odluku koju je donijela u svom životu navela je primjer odbijanja uloge u kultnom filmu "Telma i Luiz" jer je bila "prebolesna" kada su joj to ponudili.

Smatra da je njen posao blagoslov jer je zahvaljujući njemu mogla mnogo da putuje i da posjećuje razna mjesta i upoznaje divne ljude, ali za šoubiznis kaže da je "pravo ratno polje".

Na pitanje šta bi svaka žena trebalo da uradi u toku života, Šer je dala jedan odličan savjet.

"Razmišljajte kao muškarci i ne brinite se previše. Muškarci na razbijaju glavu stvarima koje muče žene. Žene se ponašaju kao gnijezdo i pokušavaju da podnesu sve odjednom", poručila je pjevačica.

Uputila je i savjet ženama slomljenog srca kojima je poručila da ga "zalijepe superlepkom jer ima još 'puno riba u moru'".

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana