Пометња на Инстаграму због старих слика са вјенчања једне од најљепших глумица икада

Агенције
Пометња на Инстаграму због старих слика са вјенчања једне од најљепших глумица икада

Британска глумица и модел Одри Хепберн остала је упамћена као једна од најљепших глумица које су се појавиле на филму. Њен љубавни живот био је веома буран, била је вјерена, након чега се удавала два пута.

Еда Кетлин Ван Хемстра Хепберн-Рустон, како је гласило њено пуно име, била је педесетих година вјерена за Џејмса Хенсона, да би се касније удала два пута, за глумца Мела Ферера и италијанског доктора Андреа Дотија. Из брака са Ферером има сина Шона, док из брака са Дотијем има још једног сина који се зове Лука. Прије своје смрти упознала је Роберта Волдерса са којим је била у вези, иако се никад нису вјенчали.

Недавно су се на Инстаграму појавиле фотографије а њеног првог вјенчања, са америчким глумцем, редитељем и продуцентом Мел Ферером. Од кога се развела 1968. године.

На црно-бијелим фотографијама обоје дјелују заносно и заљубљено, а за само једна дан од како су постављене, добиле су 14.253 лајкова.

Иначе, Хепбернова је почетком деведестетих открила да има рак на слијепом цријеву. Оперисала се у Лос Анђелесу, али јој то није помогло. Преминула је 20. јануара 1993. године у Толокеназу (Швајцарска).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана