Pometnja na Instagramu zbog starih slika sa vjenčanja jedne od najljepših glumica ikada

Agencije
Pometnja na Instagramu zbog starih slika sa vjenčanja jedne od najljepših glumica ikada

Britanska glumica i model Odri Hepbern ostala je upamćena kao jedna od najljepših glumica koje su se pojavile na filmu. Njen ljubavni život bio je veoma buran, bila je vjerena, nakon čega se udavala dva puta.

Eda Ketlin Van Hemstra Hepbern-Ruston, kako je glasilo njeno puno ime, bila je pedesetih godina vjerena za Džejmsa Hensona, da bi se kasnije udala dva puta, za glumca Mela Ferera i italijanskog doktora Andrea Dotija. Iz braka sa Fererom ima sina Šona, dok iz braka sa Dotijem ima još jednog sina koji se zove Luka. Prije svoje smrti upoznala je Roberta Voldersa sa kojim je bila u vezi, iako se nikad nisu vjenčali.

Nedavno su se na Instagramu pojavile fotografije a njenog prvog vjenčanja, sa američkim glumcem, rediteljem i producentom Mel Fererom. Od koga se razvela 1968. godine.

Na crno-bijelim fotografijama oboje djeluju zanosno i zaljubljeno, a za samo jedna dan od kako su postavljene, dobile su 14.253 lajkova.

Inače, Hepbernova je početkom devedestetih otkrila da ima rak na slijepom crijevu. Operisala se u Los Anđelesu, ali joj to nije pomoglo. Preminula je 20. januara 1993. godine u Tolokenazu (Švajcarska).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana