Пјевачица тужи бившег: “Намјерно ми је пренио полну болест”

Г.С.
Пјевачица тужи бившег: “Намјерно ми је пренио полну болест”

Музичарка ФКА Твигс тужи глумца Шаја ЛаБафа јер ју је наводно физички, емоционално и ментално злостављао током њихове везе.

У интервјуу за “New York Times”, Твигс је описала своје искуство с ЛаБафом као “најгору ствар коју је прошла у животу” и додала је да жели да подигне свијест о “тактикама које злостављачи користе да вас контролишу”, пише “The Guardian”.

ЛаБаф је за “Times” рекао да “многи од тих навода нису истинити”, али и да је Твигс и Каролин Фо, другој жени чије се тврдње појављују у тужби, дуговао прилику да своје изјаве објаве јавно и да прихвати одговорност за оне ствари које је учинио.

“Нисам ни у каквом положају да икоме кажем како су се осјећале због мог понашања. Немам оправдања за свој алкохолизам или агресију, већ само рационализације. Годинама сам био насилан према себи и свима око мене. Имам историју повређивања људи који су ми најближи. Стидим се своје прошлости и жао ми је оних које сам повредио. Не могу заправо ништа друго рећи”, рекао је глумац.

Твигс у својој тужби наводи да је била путник у возилу којим је ЛаБаф управљао непромишљено и да је уклонио сигурносни појас и претио сударом ако она не каже да га воли.

Пар је кренуо на путовање у пустињу изван Лос Анђелеса, током ког ју је, тврди Твигс, ЛаБаф једном пробудио усред ноћи гушећи је.

Музичарка каже да је, након што га је замолила да је пусти, зауставио возило на бензинској пумпи и она је извадила своје ствари.

Каже да ју је затим пратио и напао, бацио уз аутомобил и вриштао јој у лице.

Твигс је рекла да јој нико није помогао и да је колега касније одбацио њене наводе. Рекла је прво није ишла у полицију из забринутости за глумчеву каријеру, а касније зато што је мислила да је неће схватити озбиљно.

Она тврди и да је глумац држао пиштољ крај кревета и инсистирао да спава гола. Каже како се бојала да користити WC ноћу да је случајно не замјени за уљеза и упуца.

У тужби стоји и да ју је глумац свјесно заразио полно преносивом болешћу.

Пјевачица је рекла и како је бег од те везе постао “тежак и опасан”.

У прољеће 2019. спречио ју је од одласка, “насилно је зграбио” и закључао у собу и викао на њу.

“Све вријеме док сам била с њим, могла сам да купим авионску карту назад у своју градску кућу у Хекнију”, рекла је.

“Спустио ме је толико ниско, у депресију, да ми се идеја да га оставим и поправим се чинила немогућом”.

Каже како потенцијалну одштету од парнице намерава да донира добротворним организацијама за спријечавање породичног насиља, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана