Пјевачица оптужена за убиство супруга с којим има више од 50 дјеце

ГС
Пјевачица оптужена за убиство супруга с којим има више од 50 дјеце

Посланица у бразилском конгресу и пјевачица Флорделис дос Сантос де Соуза оптужена је да је организовала убиство свог супруга пастора с којим има више од 50 дјеце, пише ББЦ.

Пастор Андерсон до Кармо (42) убијен је с 30 хица из пиштоља у њиховом дому у јуну 2019. године. Његова 59-годишња супруга тврдила је да је убијен током пљачке, али истражиоци сумњају да је заједно с неколико дјеце испланирала и убила супруга.

Флорделис, која је постала позната као пјевачица да би потом постала и посланица у конгресу, тврди да је невина.

Тужилаштво у Бразилу подигло је у понедјељак оптужницу против ње и још десет особа, међу којима је њених шесторо дјеце и једна унука. Али полиција није могла да ухапси Флорделис јер је штити парламентарни имунитет.

Тужиоци сматрају да је Флорделис организовала убиство супруга јер су се свађали око управљања имовином и финансијама. Према истрази, До Кармо је супрузи забрањивао да некој од њихове дјеце, од којих су нека биолошка, а нека усвојена, даје повлаштени третман. Истражиоци тврде и да је Флорделис шест пута прије тога покушала да убије супруга.

До Кармо је убијен у јутарњим сатима 16. јуна у породичној кући у Нитерои у југоисточном Бразилу. Истражиоци сматрају да је на њега пуцао биолошки син Флорделис. Пиштољ је како се сумња набавио Лукас Цесар дос Сантос, један од усвојене дјеце.

До Кармо и Флорделис, која потиче из фавела у Рио де Жаинеру, били су угледни чланови раширеног хришћанског покрета. Овај случај је тако изазвао велику пажњу тамошњих медија.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана