Пет година након смрти Робин Вилијамс добио канал на Јутјубу VIDEO

Агенције
Пет година након смрти Робин Вилијамс добио канал на Јутјубу VIDEO

Робин Вилијамс добио је свој канал на Јутјубу који ће славити његов живот и све његове улоге.

Канал је покренут након што је прошлог мјесеца објављен тизер који показује најсмијешније тренутке Робина Вилијамса током његовог стендапа на бини. Серија видео-снимака је већ подељена путем канала, укључујући неке од Робинових тренутака на бини и ​​интервју с Робининим пријатељем Луисом Блеком о његовом пријатељству са звијездом.

''Било да познајете Робина са бине или са екрана, као комичара, ванземаљца - будите спремни да се смијете и плачете на његове незаборавне и урнебесне перформансе”, наводи се у опису овог канала.

Такође, Духу из лампе глас је позајмио Робин Вилијамс, који је од овог лика направио главну звијезду “Аладина” (1992).

Вијести о покретању његовог канала стижу након што је Робинова ћерка Зелда (30) подијелила стару фотографију са својим славним оцем. Открила је да ће приликом пролећног чишћења наићи на снимке како би прошло вријеме током коронавируса, преноси британски “Метро”.

“Ако желите да урадите у његову част, пријавите се као волонтер у најближем склоништу за бескућнике или сазнајте како да направите прву помоћ за бескућнике. Поклоните пакет хитне помоћи у његово име. То би га обрадовало'', рекла је Робинова кћер Зелда Вилијамс и додала да су и донације разним добротворним фондовима корак у правом смјеру, но да је најважније ширити смијех и 'креативно псовати'.

Холивудски глумац извршио је самоубиство у августу 2014. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана